y

Isabella voortenten

Ruim 60 jaar ervaring

Het verhaal van Isabella begint in 1957, wanneer Søren Odgaard voor zichzelf een tent maakt. Snel daarna maakt Odgaard meer tenten en gaat deze verhuren. Hiermee is het merk Isabella ontstaan. Aanvankelijk maakte Isabella bungalowtenten, maar toen de caravan populairder werd in de jaren ’60 begon men met de productie van voortenten.

In de loop der jaren is Isabella uitgegroeid tot een toonaangevende producent van voortenten en luifels in vele soorten en maten. Het merk staat vooral bekend om het Deense design, opbouwgemak en het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Het ultieme doel is dan ook om iedere vakantieganger optimaal van zijn vakantie te laten genieten.

Uitgebreid assortiment caravanvoortenten en -luifels

Isabella heeft tegenwoordig een heel ruim assortiment aan verschillende voortenten, opblaasbare voortenten en luifels. De Vossenhoek is hét adres om de ideale Isabella voortent of luifel te vinden. Wij kunnen alle Isabella modellen leveren!

Ongeëvenaarde kwaliteit

Dat Isabella bekend staat om de hoge kwaliteit is natuurlijk geen toeval. Door het gebruik van verschillende designs en diverse materialen voor de frames en tentdoeken. Bij de productie letten ze op de kleinste details waarbij veel nadruk ligt op functionaliteit, gebruiksgemak én duurzaamheid. De unieke gepatenteerde oplossingen, moderne designs en een exclusieve afwerking maken de Isabella voortenten van een unieke klasse.

Duurzame frames

De voortenten en luifels van Isabella kunnen worden uitgerust met frames van verschillende materialen: CarbonX, Zinox of Zinox Mega Frame.

De CarbonX frames zijn gemaakt van versterkt glasfiber en is daardoor licht van gewicht. Hierdoor is een CarbonX frame ideaal voor de rondtrekkende kampeerder. Omdat dit frame volledig corrosievrij is, is het ook uitermate geschikt voor seizoenskampeerders.

Zinox frames zijn gemaakt van ISO gecertificeerd staal. Deze frames zijn zowel in- als uitwendig behandeld voor een lange levensduur en optimale mechanische belastbaarheid. Een Zinox frame is door zijn sterkte ideaal voor seizoenskamperen en voor winterkamperen.

Het Zinox Megaframe is een duurzaam Zinox frame met gelaste hoekstukken en dubbele schroeven op de stokken. Hierdoor is het frame extra verstevigd en dus ook geschikt voor gebruik bij extreme weersomstandigheden. Zinox Mega Frames zijn standaard voorzien van twee extra dakliggers.

Hoogwaardig tentdoek

Voor zowel het gebruiksgemak als een optimale levensduur van de voortenten en luifels, maakt Isabella gebruik van alleen het beste materiaal tentdoek. Ze maken gebruik van Isacryl, IsaTex en IsaLite. Dit zijn allen lichtgewicht materialen die waterdicht, slijtvast en makkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast is het dakdoek volledig geïmpregneerd zodat het bestand is tegen zware neerslag.

Laat u adviseren over Isabella voortenten!

Bent u aan het oriënteren welke Isabella voortent of luifel het beste past bij u en uw caravan? Kom dan snel langs in onze voortenten showroom! Onze ervaren medewerkers kunnen u adviseren en helpen bij de perfecte voortent voor u. Let er wel op dat u de gegevens over uw caravan meeneemt. De maten van uw caravan zijn namelijk bepalend voor welke maat Isabella voortent u nodig heeft.

Bekijk hieronder de 2022 brochure van Isabella