y

Isabella voortenten

Een voortent van Isabella

Koop van het merk Isabella een voortent voor uw caravan bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel. Het verhaal van Isabella begint in 1957, wanneer Søren Odgaard voor zichzelf een tent maakt. Snel daarna maakt Odgaard meer tenten en gaat hij deze verhuren. Hiermee is het merk Isabella ontstaan. Aanvankelijk maakte Isabella bungalowtenten, maar toen de caravan populairder werd in de jaren ’60 begon men met de productie van voortenten. In de loop der jaren is Isabella uitgegroeid tot een toonaangevende producent van voortenten en luifels in vele soorten en maten. Het merk staat vooral bekend om het Deense design, opbouwgemak en het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Het ultieme doel is dan ook om iedere vakantieganger optimaal van zijn vakantie te laten genieten.

Een uitgebreid assortiment aan tenten van Isabella, zoals een voortent voor uw caravan

Isabella heeft tegenwoordig een heel ruim assortiment aan verschillende voortenten, opblaasbare voortenten en luifels. De Vossenhoek is hét adres om de ideale voortent of luifel van Isabella te vinden. Wij kunnen alle Isabella-modellen leveren!

Ongeëvenaarde kwaliteit

Isabella staat bekend om voortenten van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit wordt behaald door het gebruik van verschillende designs en diverse materialen voor de frames en tentdoeken. Bij de productie letten ze op de kleinste details waarbij veel nadruk ligt op functionaliteit, gebruiksgemak én duurzaamheid. De unieke gepatenteerde oplossingen, moderne designs en een exclusieve afwerking maken de voortenten van Isabella een unieke klasse.

Duurzame frames

Een voortent en luifel van Isabella kan worden uitgerust met frames van verschillende materialen: CarbonX, Zinox of Zinox Mega Frame.

  • De CarbonX-frames zijn gemaakt van versterkt glasfiber en zijn daardoor licht van gewicht. Hierdoor is een CarbonX-frame ideaal voor de rondtrekkende kampeerder. Omdat dit frame volledig corrosievrij is, is het ook uitermate geschikt voor seizoenskampeerders.
  • Zinox-frames zijn gemaakt van ISO-gecertificeerd staal. Deze frames zijn zowel in- als uitwendig behandeld voor een lange levensduur en optimale mechanische belastbaarheid. Een Zinox-frame is door zijn sterkte ideaal voor seizoenskamperen en voor winterkamperen.
  • Het Zinox Mega-Frame is een duurzaam Zinox-frame met gelaste hoekstukken en dubbele schroeven op de stokken. Hierdoor is het frame extra verstevigd en dus ook geschikt voor gebruik bij extreme weersomstandigheden. Een Zinox Mega-Frame is standaard voorzien van twee extra dakliggers.

Hoogwaardig tentdoek

Voor zowel het gebruiksgemak als een optimale levensduur van de voortenten en luifels, maakt Isabella gebruik van alleen het beste materiaal tentdoek. Ze maken gebruik van Isacryl, IsaTex en IsaLite. Dit zijn allen lichtgewicht materialen die waterdicht, slijtvast en makkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast is het dakdoek van uw voortent van Isabella volledig geïmpregneerd zodat het bestand is tegen zware neerslag.

Vraag advies over een voortent van Isabella

Bent u aan het oriënteren welke voortent of luifel van Isabella of Dorema het beste past bij u en uw caravan? Kom dan snel langs in onze voortentenshowroom in Oud-Gastel! Onze ervaren medewerkers  adviseren en helpen u graag de perfecte voortent te vinden. Let er wel op dat u de gegevens over uw caravan meeneemt. De maten van uw caravan zijn namelijk bepalend voor welke maat voortent van Isabella u nodig heeft. Heeft u vragen over onze caravanaccessoires of voortenten van Isabella? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 088 – 303 81 00 of stuur een e-mail naar info@vossenhoek.nl.

Bekijk hieronder de 2023 brochure van Isabella