y

Koelen

 Buitengewoon in koelen!

Zeker als op vakantie gaat naar warme gebieden, zoals Spanje, Italië of Zuid-Frankrijk, is verkoeling altijd welkom. U vindt natuurlijk uw verkoeling door een duik te nemen in de zee of in het zwembad, maar ook in en om uw caravan kunt u even afkoelen. Bij De Vossenhoek vindt u de juiste artikelen om die verkoeling in uw caravan of camper te halen. Slaap ’s nachts in een koele caravan dankzij de airco of neem in de zon een koel drankje uit uw koelbox.

Airco’s 

Een airco is een hele effectieve methode om uw caravan of camper te koelen. In onze kampeerwinkel vindt u airco’s in diverse soorten en maten. Dakairco’s en bankairco’s kunnen wij bovendien in of op uw caravan monteren in onze eigen werkplaats! Of ga voor een split unit airco, die u overal kunt plaatsen waar u maar wilt!

Airco's, dakairco, bankairco, split unit airco, koelen, verkoeling


Koel boxen 

Altijd lekker, een koud drankje! Gaat u naar de camping of naar het strand, dan is de koelbox tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij De Vossenhoek vindt u allerlei koelboxen: thermo-elektrische koelboxen, compressor koelboxen en absorptie koelboxen. Ook kunt u in onze kampeerwinkel aanverwante artikelen kopen, zoals koelelementen, voor optimale verkoeling.

koel boxen, verkoeling, thermo-elektrisch, compressor, absorptie


Ventilators

Een van de populairste middelen om te verkoelen is de ventilator. Tijdens warme dagen zorgt de ventilator voor koele lucht langs uw huid, waardoor u het al snel koeler hebt. Wij hebben een ruim assortiment met diverse ventilators, waarmee u verzekerd bent van verkoeling tijdens warme dagen.

koel boxen, verkoeling, thermo-elektrisch, compressor, absorptie


Meer koelen

Voor meer informatie over al deze producten kunt u het beste advies vragen in onze kampeerwinkel. Wij kunnen u altijd voorzien van deskundig advies en helpen u bij het vinden van de beste koel oplossingen voor u en uw caravan!