y

Isabella Commodore Dawn/North

De Isabella Commodore North/Dawn is een stijlvolle combinatie van elegante details en het herkenbare klassieke Isabella design. Verkrijgbaar in de chique kleurstellingen North en Dawn, welke deze 3 meter diepe Isabella voortent van een zeer fraaie uitstraling voorzien. Dit populaire model is al jaren een bestseller in het Isabella assortiment.

Isabella Commodore voor seizoen- en reiskampeerders

De Isabella Commodore North/Dawn is met recht een multifunctionele alleskunner te noemen. Het ademende tentdoek en de diverse ventilatieopeningen zorgen enerzijds voor een prettig binnenklimaat tijdens warme dagen en voorkomt anderzijds schimmelvorming in vochtige omgevingen.

Met een diepte van 300 cm biedt deze Isabella voortent voldoende ruimte voor het hele gezin. Zelfs groot genoeg om familie of vrienden op bezoek te krijgen! Het biedt volop comfort en gezelligheid voor een onvergetelijke vakantie of een onbezorgd kampeerseizoen.

Ultiem opzetgemak

De Isabella Commodore North/Dawn is een eenvoudig op te zetten caravanvoortent, mede door het voorgemonteerde frame. Qua frame heeft u de keuze uit lichtgewicht Carbon X glasvezel frame, stabiel Zinox of extra sterk Zinox Megaframe. De voor- en zijwanden zijn voorzien van grote ramen voor heel veel natuurlijk lichtinval in de hele voortent.

Specificaties

Isabella Commodore

Beschikbare maten Isabella Commodore North/Dawn

De Commodore North/Dawn is verkrijgbaar in de Isabella maten G14 tot en met G23. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1225 cm. Voor alle maten geldt een keuze tussen een Mega frame. Carbon X frame en een Zinox frame, met uitzondering van de maten G14 en G16. Hiervoor zijn alleen een Carbon X frame en een Zinox frame mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van netfront, binnenhemel, uitbouw, scheidingswand, binnentent en een deurmarkies.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!