y

Isabella Penta Etna

Isabella Penta Etna

De Isabella Penta Etna heeft alles wat u maar kunt wensen van een seizoenstent. Deze ruime Isabella voortent heeft een diepte van 350 cm. Door het ontbreken van een middenstaander biedt deze royale voortent een optimale bewegingsvrijheid. Door zijn stevige constructie en unieke vijfhoekige vorm biedt deze voortent optimale stabiliteit voor een zorgeloos kampeerseizoen.

Isabella Penta Etna, een lichte en vriendelijke voortent

De Isabella Penta Etna kenmerkt zich door de vele openingsmogelijkheden. Met onder andere insectenhorren in beide zijwanden wordt deze Isabella voortent optimaal geventileerd. In combinatie met het ademende Isacryl wandmateriaal zorgt dit voor een optimaal binnenklimaat in de voortent.

Opvallend is het zandkleurige dak van de Isabella Penta Etna. Dit zorgt voor een zachte en warme lichtinval in de voortent. De lichtbanen in het dak en grote vensters in de wanden zorgen daarnaast voor veel inval van natuurlijk licht. Daarom kan de Penta Etna met recht een lichte, warme en vriendelijke voortent genoemd worden.

Perfect voor de seizoenskampeerder

Een stevige constructie, royale leefruimte en een gezellige warme sfeer. Dat is precies wat de Isabella Penta Etna tot de perfecte seizoensvoortent maakt. Ideaal voor een onbezorgd kampeerseizoen met het hele gezin!

Specificaties

Isabella Penta Etna

Beschikbare maten Isabella Penta Etna

De Penta Etna is verkrijgbaar in de Isabella maten G16 tot en met G25. Hierin vallen de omloopmaten tussen 900 cm en 1350 cm. Alle maten zijn uit te rusten met een Mega frame of een Zinox frame, met uitzondering van de maat G25. Voor deze maat is alleen een Mega frame mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van binnenhemel, uitbouw, binnentent, scheidingswand en deurmarkies.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!