y

Isabella Forum Etna

Isabella Forum Etna

Een populaire favoriet van seizoenskampeerders: de Isabella Forum Etna. Dit model Isabella voortent is flexibel in te delen door zijn verplaatsbare fronten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hele ruime voortent, of het front naar achter plaatsen voor een overdekt terras. De voortent heeft een diepte van 350 cm en past op vrijwel alle caravanformaten.

Flexibele Isabella Forum Etna

Dat de Isabella Forum Etna flexibel in te richten, maakt deze voortent zo uniek. Behalve het creëren van verschillende indelingen, hebt u ook de vrijheid om front panelen om te wisselen. U kiest dus zelf voor een toegangsdeur aan de linker of rechterkant. Met het optionele extra frontdeel kunt u ook een kleine entree maken. Met zoveel flexibiliteit zijn de mogelijkheden eindeloos!

Hoge stabiliteit

De Isabella Forum Etna heeft een sterk megaframe voor de stabiliteit die een seizoensvoortent nodig heeft. Dit model Isabella voortent is ontworpen volgens het Etna stijlconcept. Dit stijlconcept maakt gebruik van warme donkere kleur nuances en is zeer geschikt voor seizoenskamperen. Het tent doek is geproduceerd met ademend Isacryl, waardoor het altijd een optimaal binnenklimaat biedt. Dit type doek is kleurvast en eenvoudig schoon te houden.

Specificaties

Isabella Forum Etna

Beschikbar maten Isabella Forum Etna

De Forum Etna is verkrijgbaar in de Isabella maten G18 tot en met G23. Hierin vallen de omloopmaten tussen 950 cm en 1225 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een front paneel, uitbouw, binnentent, scheidingswand en deurmarkies.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!