y

Walker voortent

De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel is hét adres voor een Walker voortent voor uw caravan. Walker is een Nederlands familiebedrijf waar al ruim 65 jaar voortenten worden gemaakt in eigen atelier. Door het gebruik van de laatste designtechnieken kunnen de ontwerpen van de voortenten en luifels tot in de kleinste details worden uitgewerkt. Op deze manier kan Walker de topkwaliteit leveren die zo hoog in het vaandel staat bij hen.


Klik op onderstaande afbeelding om de 2023 brochure te downloaden. Bekijk hem nu!

Walker voortent op maat

Bijzonder aan Walker is dat zij niet alleen een voortent in standaardmaten leveren, maar ook maatwerk speciaal voor uw caravan bieden. Er zijn veel caravans waarbij een voortent binnen de gangbare maten niet past. Dan loopt u tegen het probleem aan dat uw voortent net te groot of te klein is en de pasvorm niet optimaal is. Daarom levert Walker handige tussenmaten. Bent u wel op zoek naar een voortent, maar niet naar een Walker voortent? Geen probleem! In onze kampeerwinkel hebben wij een ruim aanbod aan voortenten van andere topmerken. Wij leveren onder andere:

Bekijk ons aanbod aan voortenten in de showroom en vind dé ideale voortent voor uw caravan van topmerken als Walker.

Onze voortenten zijn snel leverbaar

Bij Walker worden alle voortenten in eigen atelier gemaakt en zijn daardoor snel leverbaar. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect passende Walker voortent bij uw caravan. Bekijk hier onze handleiding over het opmeten van een Walker omloopmaat. Bovendien heeft Walker ook speciale voortenten voor onder andere de Eriba Feeling, Eriba Touring, Bürstner Averso, Bürstner Premio Plus, T@B en de Adria Action. Naast het leveren van passende voortenten verzorgen wij ook graag het onderhoud aan uw caravan.

Benader ons gerust voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Walker voortent voor uw caravan of denkt u een maatwerk voortent nodig te hebben? Kom dan langs of neem contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53. Onze ervaren medewerkers kunnen u alle ins en outs vertellen en u helpen van het vinden van de perfecte Walker voortent voor uw caravan.