y

Walker

Buitengewoon in Walker voortenten!

De Vossenhoek Caravan & Recreatie is hét adres voor Walker voortenten. Walker is een Nederlands familiebedrijf waar al ruim 65 jaar voortenten worden gemaakt in eigen atelier. Door het gebruik van de laatste designtechnieken kunnen de ontwerpen van de voortenten en luifels tot in de kleinste details worden uitgewerkt. Op deze manier kan Walker de topkwaliteit leveren die zo hoog in het vaandel staat.


Klik op onderstaande afbeelding om de 2023 brochure te downloaden. Bekijk hem nu!

Walker voortent op maat

Bijzonder aan Walker is dat zij niet alleen de standaardmaten leveren, maar ook maatwerk special voor uw caravan. Het kan namelijk voorkomen dat u een voortent nodig hebt die net niet binnen de gangbare maten valt. Dan loopt u tegen het probleem aan dat uw voortenten net te groot of te klein is en de pasvorm niet optimaal is.

Walker heeft daar een oplossing voor bedacht: de Walker tussenmaten. Bij Walker worden deze voortenten in eigen atelier gemaakt en zijn daardoor snel leverbaar. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect passende voortent. Klik hier voor een handleiding over het opmeten van een Walker omloopmaat.

Bovendien heeft Walker ook speciale voortenten voor onder andere de Eriba Feeling, Eriba Touring, Bürstner Averso, Bürstner Premio Plus, T@B en de Adria Action.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Walker? Of denkt u een maatwerk voortent nodig te hebben? Kom dan langs in onze kampeerwinkel of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kunnen u alle ins en outs vertellen en u helpen van het vinden van de perfecte voortent voor uw caravan.

Bent u wel op zoek naar een voortent, maar niet naar een Walker voortent? Geen probleem! Bij De Vossenhoek hebben wij een ruim aanbod aan voortenten van andere topmerken zoals Isabella, Doréma en Brand. Een deel van ons aanbod voortenten kunt u komen bekijken in onze voortenten showroom.