y

Pro-User Diamant

Van € 439, NU VOOR € 319! 

De Consumentenbond heeft de fietsendrager Pro-User Diamant uitgeroepen tot Beste Koop van 2021. Mooier nog: deze fietsendrager wint deze titel voor de 7e keer op rij. Het allermooiste: wij hebben dit topproduct in het assortiment van de kampeerwinkel!

Beste Koop!

Dat dit voor de zevende keer op rij bekroond wordt tot Beste Koop is natuurlijk geen toeval. Maar wat maakt de Pro-User Diamant nou zo bijzonder?

Allereerst blinkt hij uit in gebruiksgemak. De hele fietsendrager is in te klappen, zodat hij compact op te bergen is. Hij is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak én kan omgeklapt worden zodat u altijd makkelijk bij de kofferbak kunt.

De Pro-User Diamant is geschikt voor twee (elektrische) fietsen en heeft een draagcapaciteit van maximaal 60 kg. Bovendien is dit model Europees goedgekeurd door RDW.

 

Gebruik Pro-User Diamant

Het eenvoudige gebruik van dit model fietsendrager is zonder twijfel het belangrijkste voordeel. Zo eenvoudige dat hij direct te gebruiken is wanneer u hem uit de doos haalt! Bekijk in onderstaande video hoe makkelijk het is om op pad te gaan met dit topmodel.

Van € 439, NU VOOR € 319!

Zoekt u een fietsendrager voor op de trekhaak? Dan is de Pro-User Diamant echt iets voor u! Wij hebben dit model voor u op voorraad in onze kampeerwinkel in Rucphen. Onze ervaren medewerkers staan daar voor u klaar om u alles te vertellen over deze fietsendrager. Naast de beste kwaliteit en het deskundige advies profiteert u ook nog van een extra scherpe prijs! Kom dus snel langs of neem contact met ons op.

* Actie is geldig zolang de voorraad strekt