y

Montage caravan accessoires

Buitengewoon in montage van accessoires!

De montage van caravan accessoires is specialistisch werk en daarom lastig om zelf uit te voeren. Maar daar hebben wij dé oplossing voor: De Vossenhoek Techno Center! De monteurs van De Vossenhoek Caravan & Recreatie hebben altijd up-to-date technische kennis en weten alles van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u uw accessoires vakkundig en netjes gemonteerd hebben? Laat dit dan verzorgen bij het Techno Center van De Vossenhoek. Wij zijn immer dé specialisten op het gebied van in- en opbouw van caravan accessoires.

Het is eigenlijk heel simpel: u koopt de caravan accessoires die u nodig hebt en wij nemen de montage voor uit handen. U bent zo verzekerd van de juiste montage en optimale werking van deze accessoires. Haal na de montage uw caravan weer op en u bent er meteen klaar voor om op pad te gaan.

Wilt u een afspraak maken voor de montage van caravan accessoires? Neem dan nu contact op met onze werkplaats via het contactformulier of door te bellen naar 0165 – 34 34 03. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar: receptiewerkplaats@vossenhoek.nl.


Diverse accessoires

In onze werkplaats kunt u terecht voor montage van verschillende accessoires. Denk hierbij aan technische accessoires, zoals airco’s of caravan movers, maar ook fietsendragers en dakluiken. Alle soorten accessoires uit onze kampeerwinkel, die montage vereisen, kunnen wij monteren in, op of aan uw caravan.

Wij verzorgen de montage van onder andere de volgende caravan accessoires:

Voor een uitgebreider overzicht aan caravan accessoires die wij kunnen monteren, bekijk de TEUN Techniek Gids van 2021. In deze folder vindt u alles wat u moet weten over ons assortiment aan caravan en camper accessoires. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons Techno Center, neem dat contact op met de werkplaats.

TEUN Techniek Gids 2020, Montage caravan accessoires

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.