y

Keuken apparaten

Buitengewoon in keukenapparatuur! 

Wilt u in uw kampeerkeuken hetzelfde comfort en gemak als thuis? Dat kan! Tegenwoordig zijn er diverse elektrische apparaten te koop die speciaal, door hun lage wattage en compactere vormgeving, geschikt zijn voor op de camping. U kunt uw campingkeuken zo uitgebreid en luxe maken als u zelf wilt. Alles wat u zoekt aan keuken apparaten vindt u bij De Vossenhoek.

Ruim assortiment

In de kampeerwinkel van De Vossenhoek vindt u een uitgebreid assortiment aan keuken apparaten. Van ovens tot waterkokers en van tosti ijzers tot koffiezetapparaten. Alle apparaten die u thuis gewend bent, maar geschikt voor gebruik op de camping!

Voor een beeld van het totale assortiment kunt u het beste een kijkje nemen in onze kampeerwinkel. Hieronder vindt u een beschrijving van onze populairste keukenapparatuur.


Gas kooktoestel

Natuurlijk kunt u ook in de tent, onder de luifel of buiten koken op een gasstel dat op propaan/butaan gas werkt. Wij hebben voor iedere kampeerder het juiste gasstel. U heeft de keuze uit een mooi assortiment, van 1 pit tot 4 pits.

Ovens

Iedere ochtend vers gebakken broodjes of stokbrood, maar geen bakkerij in de buurt? Wat heerlijk dat u deze zelf kan bakken in uw oven. Naast de broodjes kunt u ook stukken pizza bakken of want dacht u van een klein ovenschoteltje? Wij hebben diverse ovens voor u klaar staan, van toasteroven tot heteluchtoven.

Koffiezetapparaten

Iedere ochtend starten met een heerlijk kopje koffie? Wie wil dat nou niet. Dat gaat zeker lukken met een koffiezetapparaat uit het assortiment van de Vossenhoek, van een handige twee kops tot een 10 kops koffiezetapparaat.

Waterkokers

Toch liever een kopje thee? Ook geen probleem. U heeft het water zo gekookt in een handzame waterkoker. Ook geschikt voor het koken van een eitje of het voorkoken van het water van uw pastagerecht. Er zijn al waterkokers van een halve liter of meer, in diverse kleuren en designs.

Broodroosters

Wie liever geen vers broodje wil, maar juist een heerlijk geroosterde boterham. Ook hiervoor hebben wij een compact en lichtgewicht broodrooster, in verschillende kleuren leverbaar. Dit maakt het broodrooster een van de populairste keuken apparaten!

Airfryers of Frituurpan

Wie wil er op de camping nou geen frietjes eten. Niet elke camping heeft de mogelijkheid om dit te halen of de smaak is niet wat u verwacht, dan is het zelf bakken hiervan zo gedaan. U kunt de voorkeur geven aan een frituurpan, waarin u uw frites en snacks lekker in het vet laat bakken of toch liever een Airfryer waar uw frites en snacks alleen door hete lucht “gebakken” worden. Naast de frietjes en diverse snacks kunt u zelfs uw afbakbroodjes hierin bakken.