y

Wielklemmen

Buitengewoon in wielbeveiliging!

Diefstal van uw caravan is misschien wel de grootste nachtmerrie van elke kampeerder. Het goed beveiligen van uw caravan is daarom van groot belang. Een van de methodes om diefstal van uw caravan te voorkomen, is het gebruik van een wielklem.

Met een wielklem zet u uw wielen op slot, zodat er niet met de caravan weg kan worden gereden. Bij De Vossenhoek vindt u diverse wielklemmen, geschikt voor zowel metalen als aluminium velgen. Wij hebben wielklemmen met én zonder SCM keurmerk. Wilt u weten wat het belang is van dit keurmerk? Lees dan verder op deze pagina!

Met wielklemmen van topmerken als DoubbleLock, Nemesis en Pro-Plus bent u bij ons altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Wij voegen daar nog aan toe: deskundig advies en een altijd scherpe prijs!

 

Wielklem met SCM Keurmerk

Producten die zijn voorzien van een SCM Keurmerk zij goedgekeurd door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging. Maar wat zegt dit keurmerk en waarom is het van belang?

Het SCM keurmerk geeft aan dat een product voldoet aan strenge eisen met betrekking tot diefstalpreventie. Een van de eisen is dat een slot of wielklem niet binnen 3 minuten open gemaakt kan worden zonder de sleutel, ook niet met gereedschap.

Een SCM Keurmerk kan ook voor de verzekering van groot belang zijn. Afhankelijk van de cataloguswaarde van de caravan kan een verzekeraar eisen dat er gebruik wordt gemaakt van beveiliging met een SCM Keurmerk. Wij raden u daarom aan om de voorwaarden van uw verzekeraar te raadplegen, voordat u een wielklem aanschaft.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de geschikte wielklem voor uw caravan? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen van het vinden van de perfecte beveiligingsoplossingen. Ook voor andere accessoires, zoals anti-slinger controle, caravanmovers of levelsystemen kunt u terecht in onze kampeerwinkel.