y

Kampa Dometic voortenten

logo kampa dometic, kampa dometic, kampa dometic voortenten

Een voortent van Kampa Dometic is ideaal voor rondreizigers die zoeken naar een voortent voor statisch gebruik. Deze top kwaliteit voortenten zijn speciaal ontworpen voor perfecte aansluiting op uw kampeervoertuig. Bovendien zorgt het ontwerp voor een eenvoudige en snelle op- en afbouw. U kunt dus in no-time gaan genieten van een riante woonkamer aan uw caravan!

Al jaren een gevestigde naam

Kampa Dometic is al vele jaren een bekende naam in de kampeerwereld. De voortenten van Kampa Dometic zijn namelijk erg populair vanwege het gemak en comfort. Bovendien staat het merk bekend om zijn grote assortiment aan opblaasbare voortenten. Deze zijn voorzien van een uniek Air-tube systeem, waarmee de gehele voortent op te pompen is via één luchtingang.

De opblaasbare Kampa Dometic voortenten staan op in een mum van tijd en hoeven alleen nog te worden afgespannen. Dit gaat met de meegeleverde scheerlijnen. Eenvoudig en snel op te zetten, zodat u snel kunt genieten van een ontspannen vakantie.

Speciaal ontworpen design

Het unieke van de Kampa Dometic voortenten zit hem niet alleen in het opzetgemak. De voortenten zijn ook ontworpen om een ultiem gevoel van vrijheid en ruimte te creëren. Een kenmerk van Kampa Dometic is de grote hoeveelheid lichtinval. Door het gebruik van grote ramen die op tactische plekken zijn geplaatst heeft u altijd veel inval van natuurlijk daglicht.

Kampa Dometic voortenten

De Kampa voortenten zijn al vele jaren populair bij kampeerders. Tegenwoordig is Kampa onderdeel van de Dometic groep. Dometic heeft een lange geschiedenis in het creëren van producten voor kamperen en buitengebruik. Ook Dometic is daardoor al jaren een gevestigde naam in de kampeerwereld.

Door de jaren heen hebben zowel Kampa en Dometic prijzen gewonnen met innovatieve producten. Beide bedrijven hebben nu hun krachten gebundeld. Zo kunnen ze kampeerders nog beter van dienst zijn! Door het grote dealernetwerk zijn de Kampa Dometic voortenten een wereldwijde favoriet onder caravan- en campereigenaren.

Kampa Dometic dealer De Vossenhoek

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte voortent voor uw caravan. Als officieel Kampa Dometic dealer kunnen wij altijd de ideale voortent leveren. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Kampa Dometic modellen als de Rally Air, Ace Air, Club Air of Grande Air. Wilt u weten welk model het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom of neem nu contact op! Onze medewerkers kunnen u altijd verder helpen bij het vinden van de juiste Kampa Dometic voortent. Ook voor andere voortentmerken, zoals Isabella of Doréma staan onze medewerkers altijd voor u klaar.