y

Isabella Capri North

De Isabella Capri North is de ideale voortent voor de rondtrekkende kampeerder. Deze Isabella voortent kenmerkt zich door zijn trendy kleurstelling. Het doek is gemaakt van ademend materiaal en de tent is voorzien van twee grote ramen met insectenhor. Hierdoor kunt u de voortent goed ventileren, ook tijdens warme zomerdagen.

Snel op te zetten Isabella Capri North

Wat de Isabella Capri North zo perfect maakt voor toerkampeerders is het grote opzetgemak van deze voortent. Het gebruik van acrylmateriaal tentdoek is de gehele tent licht in gewicht. Bij gebruik van een Carbon X glasvezelframe, in plaats van een Zinox stalen frame, maakt u de voortent zelfs nóg lichter!

Door het ademende materiaal heeft deze Isabella voortent een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast zijn alle voor- en zijwanden geheel uit te ritsen of gedeeltelijk tot een gezellige veranda. Zo kunt u nog meer genieten van de buitenlucht.

Trendy Denim Look

De Isabella Capri North is uitgevoerd in een stoere blauwtint, voor een unieke denim look. Dit stijlconcept is een verwijzing naar het kamperen in de vrije en schitterende natuur van Scandinavië. Dit model Isabella voortent is geschikt voor alle gangbare caravans met een hoogte van 230 cm tot 255 cm en verkrijgbaar in omloopmaten tussen 660 cm en 1185 cm.

Specificaties

Isabella Capri North

Beschikbare maten Isabella Capri North

De Capri North is verkrijgbaar in de Isabella maten G13 tot en met G22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 800 cm en 1175 cm. Alle maten verkrijgbaar met een Carbon X frame of een Zinox frame. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van netfront, binnenhemel, scheidingswand, uitbouw, deurmarkies en binnenhemel.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!