y

Isabella Air Cirrus North

Isabella Air Cirrus North

Kwalitatief hoogwaardige materialen, een klassiek Isabella design en een IsaAir luchtsysteem. Uit die combinatie is de Isabella Air Cirrus North opblaasbare voortent geboren. Deze volledig opblaasbare voortent is eenvoudig en snel op te zetten, zonder dat u er veel moeite voor hoeft te doen!

Opblaasbare voortent Isabella Air Cirrus North

Deze voortent bestaat uit een volledig opblaasbaar frame waardoor u geen stokken nodig hebt om deze voortent op te zetten. Het opblaasbare frame wordt opgezet door het inventieve IsaAir luchtsysteem, wat Isabella speciaal heeft ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Het is een modulair luchtsysteem met verbindingen tussen alle modules die eenvoudig af- en aan te koppelen zijn.  Hiermee kunt bijvoorbeeld luchtmodules vervangen, zonder dat de anderen leeglopen. De luchtbuizen bestaan uit drie lagen voor maximale stevigheid en stabiliteit.

Royale leefruimte

De Isabella Air Cirrus North biedt genoeg ruimte voor een vakantie met het hele gezin! Deze opblaasbare voortent heeft een diepte van 275 cm en door het gebruik van volledig verticale wanden, ontstaat er een hoge en ruime woonkamer. Voor nóg meer ruimte kan de Air Cirrus nog worden uitgebreid met een Air annex, zowel aan de linker- als rechterkant. Hiermee creëert u extra ruimte die kan dienen als bijvoorbeeld slaapcabine of eetruimte.

Specificaties

Isabella Air Cirrus North

Beschikbare maten Isabella Air Cirrus North

De Air Cirrus North is verkrijgbaar in twee breedte maten: 300 cm en 400 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs kan deze voortent worden voorzien van een verandastang, binnenhemel en vloer.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!