y

Antislinger controle


AL-KO Trailer Control

Nooit meer slingeren door de AL-KO Trailer Control! Voorkom dat uw caravan onderweg onbeheersbaar gaat slingeren, met dit intelligente anti-slingersysteem. Het is het grootste gevaar voor caravanrijders op de weg, terecht komen in een onbeheersbare slingerbeweging. Dit kan voorkomen wanneer u plots moet uitwijken of bij een inhaalmanoeuvre. Dit systeem grijpt automatisch in, nog voordat de caravan gaan slingeren.

De AL-KO Trailer Control bewaakt onderweg permanent het rijgedrag. Met behulp van sensoren registreren zelfs de meest geringe zijwaardse bewegingen. Veel sneller dan een in de auto geïnstalleerde aanhanger-ESP de slingerbeweging zou zien. Na detectie van een zijwaardse beweging wordt de aanhanger rustig afgeremd, zonder ingrijpen van de bestuurder.

AL-KO trailer control, anti-slinger systeem

  • Beproefd systeem: reeds op ruim 150.000 voertuigen geïnstalleerd
  • Verminderd slingerbewegingen van de caravan
  • Grijpt eerder en minder abrupt in dan in de auto geïnstalleerde ESP
  • Te monteren op vrijwel alle caravanmodellen met AL-KO chassis
  • Extra gewicht slechts 4,5 kg, 100% betrouwbaar en onderhoudsvrij
  • Ideale aanvulling op de AKS 3004 anti-slingerkoppeling

Meer informatie?

In onze kampeerwinkel kunnen onze medewerkers u alles vertellen over dit unieke systeem. Aan de hand van een demo opstelling in onze winkel kan het systeem gedemonstreerd worden. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe dit systeem werkt!

Bovendien kunnen wij in ons eigen Techno Center zorgen voor een vakkundige montage van de AL-KO Trailer Control. Kom daarom nu langs in onze kampeerwinkel en zorg dat u veilig de weg gaat met uw caravan.