y

Isabella Ambassador Dawn

De ultieme allround voortent, dat is de Isabella Ambassador Dawn. De voortent is eenvoudig op te zetten en biedt een royale leefruimte met zijn diepte van 250 cm. Dit model kent praktische gebruiksmogelijkheden en een hoge kwaliteit, waardoor deze tent ook zeer geschikt is als voortent voor seizoensgebruik.

Isabella Ambassador Dawn staat voor topkwaliteit

Door het gebruik van de juiste materialen staat de Isabella Ambassador Dawn bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit. Het tentdoek van ademend Isacryl is kleurvast en heeft veel ventilatie mogelijkheden voor een ideaal binnenklimaat, ook bij zomerse weersomstandigheden. De grote panoramavensters in de voorzijde zorgen tevens voor veel natuurlijk lichtinval.

Ideale reispartner voor elke vakantie

Dit model Isabella voortent heeft de kwaliteit en stabiliteit voor seizoensgebruik, maar komt ook voor korte vakanties of weekendjes weg goed tot zijn recht. Dat maakt deze Isabella Ambassador Dawn zo multifunctioneel. Het design van deze voortent heeft Isabella gebaseerd op nevelige ochtendlandschappen, het stijlconcept dat zij dan ook toepasselijk ‘Dawn’ noemen.

Doordat alle voor- en zijwanden geheel of gedeeltelijk uitritsbaar zijn, heeft de Isabella Ambassador Dawn diverse gebruiksopties. Zo kunt u in een handomdraai deze voortent omtoveren tot een luxe luifel of een gezellige veranda.

Specificaties

Isabella Ambassador Dawn

Beschikbare maten Isabella Ambassador Dawn

De Ambassador Dawn is verkrijgbaar in de Isabella maten G14 tot en met G22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1175 cm. Voor alle maten is er keuze tussen een Mega frame, Carbon X frame en Zinox frame, met uitzondering van de maten G14 en G16. Hiervoor is alleen keuze tussen Carbon X en Zinox. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van netfront, binnenhemel, uitbouw, scheidingswand, binnentent en deurmarkies.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!