y

Bürstner Service Partner

Bürstner Service Partner

De Vossenhoek Caravan & Recreatie is officieel service partner van Bürstner. Dit houdt in dat wij uw Bürstner caravan kunnen onderhouden en alle onderdelen kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij ook al uw garantiezaken van Bürstner in behandeling nemen.

Bürstner caravans

Met een Bürstner caravan voelt u zich thuis, waar ter wereld u ook bent. Comfort staat bij het ontwerp van elke Bürstner caravan centraal. Met ruim zestig jaar ervaring en een team vol gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers weet dit merk zichzelf steeds weer te overtreffen. Het belangrijkste doel dat ze hierbij nastreven, is om u het gevoel te geven dat u thuis bent.

Gaat u op reis met een Bürstner caravan? Dan bent u verzekerd van comfort. Bürstner streeft namelijk het doel na om het reizen in een caravan zo aangenaam mogelijk te maken. Dit ziet u niet alleen terug in het design, maar ook in de kwaliteit van het interieur, de indeling en de uiteenlopende inrichtmogelijkheden.

Het is natuurlijk wel van belang dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van vakanties met uw Bürstner caravan. Goed onderhoudt door een erkende Bürstner Service Partner is daarom onmisbaar en daarvoor bent u bij het Techno Center van De Vossenhoek aan het juiste adres!

Maak nu een afspraak!

Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen voor u en uw Bürstner caravan? Neem dan snel contact op met onze werkplaats. Wij kunnen u, als Bürstner Service Partner, alles vertellen over onze diensten en adviseren u over het beste onderhoud voor uw caravan.

Voor onderhoud aan uw Bürstner caravan, het bestellen van onderdelen of voor andere garantiezaken kunt u altijd een afspraak maken met ons Techno Center. Wij kunnen dan voor u een afspraak inplannen en er zorg voor dragen dat u gegarandeerd veilig op vakantie kunt.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via ons online contactformulier. Maar u kunt ons ook bellen op 088 – 303 81 00 of mail naar receptiewerkplaats@vossenhoek.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken voor een BOVAG onderhoudsbeurt of schadeherstel.

Bürstner caravan, Bürstner onderdelen, Bürstner onderhoud