y

Televisies

Buitengewoon in televisies! 

Tijdens de vakantie kunt u gewoon uw favoriete televisieprogramma’s blijven volgen! Het wordt steeds eenvoudiger om overal in Europa Nederlandse zenders te ontvangen. Wilt u ook vanuit Frankrijk, Italië of Spanje het NOS Journaal kijken? Kom dan naar De Vossenhoek! Wij hebben alles zodat u onbezorgd televisie kunt kijken op vakantie.

We hebben een ruim assortiment aan televisies van verschillende afmetingen. Zo vindt u altijd de best passende TV voor in uw caravan of camper. Maar vergeet niet dat een televisie alleen niet voldoende is! Voor zender ontvangst heeft u namelijk ook een satellietschotel nodig. Ook daar kunnen wij u bij helpen!

televisies, televisie kijken op de camping, TV op de camping

Diverse afmetingen televisies

Het ruime assortiment aan televisies vindt u in onze kampeerwinkel. Wij hebben diverse modellen met beeldformaat tot wel 24 inch (61 cm). Onder de televisies in onze kampeerwinkel vindt u onder andere ook televisies met ingebouwde satellietontvanger en CI module. Zelfs een completen SMART TV inclusief DVD speler behoort tot de mogelijkheden!

Accessoires

Als u een televisie heeft voor in de caravan of camper is het vaak het beste om deze op te hangen. Ook daar hebben wij de oplossingen voor. We hebben diverse ophangsystemen die altijd passen bij de televisie die u kiest. Bovendien kunnen wij in onze werkplaats het ophangsysteem en de televisie voor u in de caravan plaatsen!

Satellietschotels

Onmisbaar voor het ontvangen van TV-zenders is een satellietschotel. De Vossenhoek is specialist op het gebied van deze antenneschotels. Met diverse afmetingen vindt u altijd de juiste schotel om uw favoriete zenders te bekijken op uw vakantie bestemming. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de juiste combinatie. Voor meer informatie over satellietschotels, klik hier.

Meer informatie?

Wij begrijpen dat het behoorlijke klus kan zijn om de juiste combinatie aan multimedia te vinden om optimaal TV te kunnen kijken waar u maar wilt. Daarom kunt u altijd bij onze medewerkers terecht voor deskundig advies. Kom daarom snel langs in onze kampeerwinkel of neem contact op!