y

Isabella Eclipse

Isabella Eclipse

De Isabella Eclipse luifel: één luifel, twee toepassingen. Deze Isabella luifel kan gebruikt worden als luifel aan een voortent, maar kan ook direct aan de caravan gemonteerd worden. Hoe u hem ook gebruikt, één ding blijft hetzelfde: De Eclipse zorgt altijd voor een schaduwrijk terras!

Lichtgewicht Isabella luifel

De Isabella Eclipse is een licht gewicht zonneluifel, mede door gebruik van een Carbon X frame. Door het inventieve TectumPro opzet systeem is deze luifel bovendien eenvoudig en snel te plaatsen. Hiermee biedt deze Isabella luifel maximale flexibiliteit. Ter uitbreiding zijn er ook zijwanden verkrijgbaar voor extra beschutting tegen regen en wind.

Isabella Eclipse: flexibel, met hoofdletter F

Door het grote opzetgemak is de Isabella Eclipse luifel zeer flexibel. Bovendien past deze luifel op alle standaard voortent modellen vanaf modeljaar 2008. Voor de seizoenskampeerders kan de Eclipse worden voorzien van een stalen Mega frame. Dit frame biedt extra stevigheid en stabiliteit voor een onbezorgd kampeer seizoen.

Heeft u een kleinere kampeerplaats? Dan is een kleinere luifel misschien wel noodzakelijk. De Isabella Eclipse heeft namelijk een royale diepte van 225 cm, maar is ook verkrijgbaar als Eclipse Mini met een diepte van 150 cm. Perfect wanneer er geen ruimte is voor een voortent én een ruime luifel!

Specificaties

Isabella Eclipse

Beschikbare maten Isabella Eclipse

De Eclipse is verkrijgbaar in de Isabella maten G14 tot en met G21. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van zijwanden en een adapter.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!