y

Gaskeuring Duitsland G-607

 Buitengewoon in G-607 gaskeuring!

Als u met de caravan of camper naar Duitsland gaat, kan het voorkomen dat er bij de camping gevraagd wordt naar het logboek van de G-607 gaskeuring. Als u dit niet kunt laten zien of de laatste gaskeuring is langer dan 2 jaar geleden, dan kunt u geweigerd worden op Duitse campings. Dat wilt u natuurlijk niet meemaken!

Om dit probleem te voorkomen kunt u in ons Techno Center een G-607 gaskeuring laten uitvoeren. Bij de keuring wordt de gasinstallatie gekeurd op een aantal technische eisen, waaronder de gasdichtheid van vaste onderdelen, gasslangen en drukregelaars. Wanneer een gasinstallatie voldoet aan alle eisen wordt dit gemeld in het logboek en ontvangt u de sticker als bewijs. Een goedkeuring is twee jaar geldig.

Wat als ik niet naar Duitsland ga?

Als u niet van plan bent om met uw caravan of camper naar Duitsland te gaan is een geldige sticker niet verplicht. Echter is het wel verstandig om tijdig uw gasinstallatie te laten keuren, ook al is het niet verplicht. Uiteindelijk is het belangrijkste dat u met een veilig gevoel op vakantie kunt en niet bang hoeft te zijn dat er iets mis kan gaan met betrekking tot de gas.

G-607 gaskeuring bij De Vossenhoek

De Vossenhoek is één van de locaties in Nederland waar u een G-607 gaskeuring kunt laten uitvoeren. Onze monteurs zijn hier speciaal voor gecertificeerd! Bij ons bent u dan ook verzekerd van een officieel erkende keuring.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werkplaats: receptiewerkplaats@vossenhoek.nl
, of telefonisch op 088 – 303 81 00