y

Accu’s

Buitengewoon in accu’s!

Kies voor een lichtgewicht & duurzame lithium-ion accu!

De lithium-ion accu’s zijn hét duurzame alternatief voor de traditionele loodzuur accu’s. Dit moderne type accu is momenteel hard bezig om de oude loodzuur accu’s definitief te gaan vervangen. Wij hebben in ons assortiment diverse accu’s van de topmerken PowerXtreme, Enduro en Reich. Voor uw caravan en caravanmover is de lithium-ion accu ideaal!

De voordelen van een lithium-ion accu

Allereerst heeft dit type accu het voordeel dat ze veel lichter in gewicht zijn dan de lood(zware) accu’s. Daar waar de ouderwetse accu’s een gewicht kunnen hebben tot wel 24 kg, heeft de lithium-ion accu een gewicht van maximaal 5,6 kg. Dit maakt dat de accu’s makkelijker te plaatsen zijn én levert u ook meteen winst op in het laadvermogen van uw caravan!

Een ander belangrijk voordeel van dit type accu is de duurzaamheid. De lithium-ion accu’s zijn volledig recyclebaar en alle componenten in de accu kunnen worden hergebruikt. Daarnaast kan dit type accu tot wel 2000 laadcycli aan, waardoor het 3 à 4 keer langer mee gaat dan een loodaccu. Zo kunt u tijdens uw vakantie tevens meewerken aan een beter milieu!

Ook qua prestaties zijn de lithium-ion accu’s een verbetering op de traditionele accu’s. Een voorbeeld daarvan is dat de laadsnelheid hoger is. Bovendien raakt de accu niet beschadigd als deze niet volledig volgeladen wordt. Daarnaast zijn ze beter bestand tegen de kou en is het capaciteitsverlies in een koude omgeving aanzienlijk lager dan bij een loodzuur accu. Ook zal een lithium accu altijd dezelfde output geven, ook als is deze al ver ontladen. U bent dus altijd verzekerd van optimale prestaties!

lithium-ion accu, accu, caravan, caravanmover, lichtgewicht accu, duurzame accu, De Vossenhoek, De Vossenhoek Oud-Gastel, kampeerwinkel, accu's, lichtgewicht accu's, duurzame accu's

Meer informatie?

Neem dan nu contact op of kom langs in onze kampeerwinkel in Oud-Gastel. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de voordelen en het gebruik van deze duurzame accu’s. Contact opnemen kan middels het contactformulier via onderstaande button.