y

Schadeherstel caravan

Heeft u schadeherstel nodig aan uw caravan in regio Brabant? Dan zit u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie goed. Weinig dingen zijn natuurlijk zo vervelend als schade aan uw caravan of vouwwagen. We hopen dan ook dat u er niet mee te maken krijgt. Mocht het toch voorkomen, dan wilt u natuurlijk dat het schadeherstel aan uw caravan zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Nadat u uw schade heeft gemeld bij uw verzekeraar, verzorgen wij verder de afhandeling met de verzekering.

Wat als u schadeherstel nodig heeft aan uw caravan?

Op het moment dat uw caravan schade oploopt en schadeherstel nodig heeft, raden we u aan om uw caravan naar ons technocenter te brengen voor schadeherstel. Vervolgens meldt u de schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Tot slot geeft u uw polisnummer, schadenummer en kentekenbewijs aan ons. De rest laat u aan ons over. Hieronder valt:

  • De aanname van de schade
  • De taxatie van de schade en advies voor reparatie
  • Het contact en de afhandeling met de schade-expert
  • De reparatie van de schade
  • De administratieve afhandeling met de verzekeraar

Werkzaamheden die wij veelal uitvoeren, zijn onder andere dakherstel, profil repair en zijwandherstel. Om u volledig van dienst te zijn bij een eventuele schade, worden de spuitwerkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Naast het uitvoeren van schadeherstel aan caravans leveren wij ook nieuwe en tweedehands caravans. We hebben prachtige caravans in onze showroom staan van bekende merken als Eriba.

Kom langs voor een onderhoudsbeurt

Het liefst voorkomt u natuurlijk dat uw caravan schadeherstel nodig heeft. Daarom zijn onderhoudsbeurten van groot belang. Na een onderhoudsbeurt is uw caravan weer als nieuw en is de kans op schade door slijtage aanzienlijk kleiner. Terwijl uw caravan door onze vakkundige monteurs wordt behandeld, bent u van harte welkom een rondje te lopen door onze kampeerwinkel. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor schadeherstel aan uw caravan bij ons? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53.