y

Schadeherstel caravan

Buitengewoon in schadeherstel!

Heeft u schadeherstel nodig aan uw caravan? Dan bent u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie aan het juiste adres. Weinig dingen zijn natuurlijk zo vervelend als schade aan uw caravan of vouwwagen. We hopen dan ook dat u er niet mee te maken krijgt. Mocht het toch voorkomen, dan wilt u natuurlijk dat het schadeherstel zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. U moet immers weer veilig de weg op kunnen. De Vossenhoek Caravan & Recreatie is specialist op dit gebied en wij repareren uw kampeermiddel in ons eigen Technocenter. Nadat u uw schade heeft gemeld bij uw verzekeraar, verzorgen wij verder de afhandeling met de verzekering.

Wat als u schadeherstel nodig heeft aan uw caravan?

Op het moment dat uw caravan schade oploopt en schadeherstel nodig heeft, raden we u aan het volgende te doen. Neem eerst contact op met ons en breng uw caravan naar ons Technocenter. Vervolgens meldt u de schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Tot slot geeft u uw polisnummer, schadenummer en kentekenbewijs aan ons. De rest laat u aan ons over. Hieronder valt:

  • De aanname van de schade
  • De taxatie van de schade en advies voor reparatie
  • Het contact en de afhandeling met de schade-expert
  • De reparatie van de schade
  • De administratieve afhandeling met de verzekeraar

Werkzaamheden die wij veelal uitvoeren, zijn onder andere dakherstel, Profil Repair en zijwandherstel. Om u volledig van dienst te zijn bij een eventuele schade, worden de spuitwerkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Nadat het schadeherstel aan uw caravan voltooid is, nemen we contact met u op en spreken we een moment af om de caravan af te halen bij ons in Brabant.

Kom langs voor een onderhoudsbeurt

Het liefst voorkomt u natuurlijk dat uw caravan schadeherstel nodig heeft. Daarom zijn onderhoudsbeurten van groot belang. Na een onderhoudsbeurt is uw caravan weer als nieuw en is de kans op schade door slijtage aanzienlijk kleiner. Terwijl uw caravan door onze vakkundige monteurs wordt behandeld, bent u van harte welkom een rondje te lopen door onze kampeerwinkel. Wellicht vindt u hier nog handige accessoires die u op vakantie kunt gebruiken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor schadeherstel aan uw caravan bij ons in Rucphen, Brabant? Neem dan contact met ons op via 088 – 303 81 00 of mail naar receptiewerkplaats@vossenhoek.nl.