y

WiFi op de camping

Buitengewoon in WiFi op de camping!

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder: internet. Ook in en rond uw caravan kunt u tegenwoordig altijd verbonden zijn met het wereldwijde web! Met de ALFA Network sets voor WiFi of 4G bent u verzekerd van een internetverbinding van goede kwaliteit! U had nog nooit zulke goede WiFi op de camping!

U vindt alles mogelijkheden bij ons in de kampeerwinkel. Onze medewerkers kunnen u met deskundig advies helpen om de oplossing te vinden die u zoekt. Bovendien kunnen wij in onze werkplaats uw WiFi voorziening plaatsen en installeren!

WiFi op de camping

WiFi of 4G op de camping?

De sets van ALFA Network kent twee verschillende bronnen: WiFi of 4G. Wat betreft de kwaliteit van de verbinding zit daar weinig tot geen verschil in. De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest omtrent 4G netwerken. Er zit echter een verschil in het ontvangst: het systeem dat 4G ontvangt heeft een (data)simkaart nodig.

Is eigen WiFi wel veilig?

Om snel antwoord te geven op die vraag: ja! Sterker nog: vaak is een eigen WiFi netwerk zelfs veiliger dan het gebruik van de WiFi voorzieningen van de camping. Uw eigen WiFi netwerk op de camping wordt namelijk gebruikt door uzelf en uw partner of gezinsleden. Wanneer u gebruik maakt van een openbaar netwerk van de camping, dan moet u deze verbinding delen met anderen. Bovendien is het gemakkelijk voor iedereen om op dat netwerk te komen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een eigen WiFi netwerk op de camping? Kom dan eens langs in onze kampeerwinkel! Wij hebben een uitgebreid assortiment en onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met deskundig advies. Bent u ook benieuwd naar andere multimedia mogelijkheden voor op vakantie? Bekijk dan ook eens onze televisies en satellietschotels. Wij kunnen alles tevens voor u inbouwen en installeren in onze werkplaats.