y

Caravanstalling

Bent u voor uw caravan of camper op zoek naar caravanstalling? Dan bent u op het juiste adres bij de caravanstalling van de Vossenhoek. In de camper- en caravanstalling van De Vossenhoek kunt u uw camper of caravan zowel binnen als buiten stallen. Wij kunnen uw camper of caravan stallen bij onze eigen stallingslocaties in Nispen en Zundert. Zo heeft u altijd uw caravan of camper in de buurt!

StallingNispen caravanstalling-zundert

De voordelen van onze caravanstalling en camperstalling:

  • Zowel binnen als buiten uw camper of caravan stallen
  • Camper- en caravanstalling op afgesloten terrein met toezichthouders
  • Afhalen op afspraak
  • Schoon terrein en binnengebouw
  • Voor eventueel onderhoud en/of reparatie aan uw caravan, kunt u terecht bij onze eigen werkplaats. Voor uw camper kunt u in dat geval terecht bij de werkplaats van onze partner Mobiledrôme in Oud-Gastel/Roosendaal.

Tarieven per jaar

Stallingsprijzen* Binnen Buiten
Camper € 71,- € 41,-
Caravan > 2,30 meter breed € 71,- € 41,-
Caravan < 2,30 meter breed € 56,50 € 36,-
Trailer € 56,50 € 36,-

*De huurprijzen voor het stallen van uw caravan of camper zijn per strekkende meter, de lengte wordt naar boven afgerond op halve meters. Dus 4.30 meter wordt 4.50 meter.
Voor het stallen van een object is de minimum prijs altijd € 175,

Bent u geïnteresseerd in onze caravanstalling, informeer dan naar de mogelijkheden via stallingnispen@hotmail.com of stallingzundert@hotmail.com.

LET OP: Momenteel zijn er in de stalling in Nispen géén binnenplaatsen mee beschikbaar! 

Andere mogelijkheden

Ook kunt u het exterieur van uw stalling-object bij ons laten cleanen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden op een van bovenstaande e-mailadressen.

Geen plaats voor u in bovenstaande caravanstallingen? Neem contact op via  info@stalling-nederheide.nl . Of neem contact op met hoogendonk@hoogendonk.com voor Stalling de Griend.