y

Schoonmaken

Buitengewoon in schoonmaken!

Net als thuis is het erg prettig als uw caravan of camper netjes, fris en schoon is. Bovendien is het ook goed voor het onderhoud en de hygiëne. Het is daarom van belang om aan de slag te gaan met de juiste middelen en het juiste materiaal. Dan wordt het schoonmaken van uw caravan eenvoudiger dan ooit.

Bij De Vossenhoek vindt u altijd alle geschikte artikelen om uw caravan of camper te reinigen. Wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt van de beste schoonmaak producten. Vanaf nu is uw caravan of camper altijd fris en schoon!


Reinigingsmiddelen

Goede reinigingsmiddelen zijn natuurlijk onmisbaar bij het schoon maken en houden van uw kampeermiddel. De buitenkant wassen, de voortent reinigen of het schoonmaken van toilet en douche. Voor elke doeleinde hebben wij het perfecte schoonmaakmiddel.

Wij hebben in ons assortiment alleen maar reinigingsmiddelen van topmerken als 123 Products, Thetford en Gently. Bij ons bent u dus verzekerd van de allerbeste kwaliteit en dat ook nog tegen een altijd scherpe prijs!


Schoonmaakgerei

Naast de reinigingsmiddelen zijn ook de hulpmiddelen van groot belang. Schoonmaakborstels en poetsdoeken zijn nodig bij het gebruik van de diverse schoonmaakmiddelen. En ook deze hebben wij alleen geselecteerd op de beste kwaliteit!

Van telescopische borstels die op de waterslang kunnen worden aangesloten tot handwas borstels en scrubby pads. Speciaal geschikt voor het reinigen van uw caravan en camper. Voorkomt krassen of andere beschadigingen aan de buitenkant van uw kampeermiddel.


Het beste advies over schoonmaken!

Kom snel naar de kampeerwinkel van De Vossenhoek in Oud-Gastel! In onze shop vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment aan schoonmaak producten, maar kunnen onze ervaren medewerkers u voorzien van deskundig advies.

U vindt bij ons dus altijd precies de juiste producten voor uw caravan, camper, voortent of luifel. Heel belangrijk: Met de juiste producten wordt u caravan perfect schoon én u voorkomt onnodige schade!