y

Weinsberg dealer

Altijd vakantie met onze Weinsberg-dealer

Wilt u een Weinsberg caravan kopen en zoekt u hiervoor naar een goede dealer? Dan bent u bij De Vossenhoek aan het juiste adres. Met de caravans van Weinsberg wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer! Door het enthousiasme en ervaring van het Weinsberg team weten wij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is. In alle caravans van Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt Weinsberg alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een caravan is rijcomfort doorslaggevend.

Welke modellen Weinsberg vindt u bij onze dealer?

Als u graag caravans van Weinsberg wilt zien, dan zoekt u waarschijnlijk naar goede dealers. Gelukkig is De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel, Brabant, nu een van de caravandealers in Nederland die Weinsberg caravans verkoopt. Naast gloednieuwe caravans van Weinsberg, kunt u ook bij ons terecht voor occasions. Deze tweedehands caravans zijn gegarandeerd nog in goede staat en koopt u tegen aantrekkelijke prijzen! Dankzij onze dealer van Weinsberg kunt u niet alleen optimaal genieten van uw vakantie, maar u kunt met de CaraOne ICE caravan het hele jaar genieten van vakantie. Dit model is uitermate geschikt voor gebruik in elk jaargetijde. Bovendien bestaan alle modellijnen van Weinsberg uit caravans met diverse afmetingen en indelingen. U vindt bij onze dealer dus altijd caravans of occasions van Weinsberg die precies aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Brochure

Neem nu contact met ons op!

Wilt u meer weten over de Weinsberg caravans en de mogelijkheden die wij als dealer bieden? Kom dan snel langs en ontdek dat wij een van de dealers zijn die diverse soorten Weinsberg caravans verkopen. Neem contact op met onze verkoopadviseurs als u graag passend advies ontvangt over de caravans van Weinsberg of de occasions. Wij helpen u ook meteen met het vinden van een passende voortent in onze showroom. Ook kunnen we u als een van de caravandealers in Nederland alles vertellen over de verschillende modellen Weinsberg en helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. U bereikt ons door te bellen naar 088 – 303 81 00 of een e-mail te sturen naar info@vossenhoek.nl. Ook voor schadeherstel zit u bij ons goed.