y

Altijd vakantie met onze Weinsberg-dealer

Wilt u een Weinsberg caravan kopen en zoekt u hiervoor naar een goede dealer? De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel is nu officieel een van de caravandealers in Nederland is die ook caravans van het merk Weinsberg verkoopt! Met de caravans van Weinsberg wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer. Door het enthousiasme en ervaring van het Weinsberg team weten wij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is. In alle caravans van Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt Weinsberg alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een caravan is rijcomfort doorslaggevend.

Welke modellen Weinsberg vindt u bij onze dealer?

Als u graag caravans van Weinsberg wilt zien, dan zoekt u waarschijnlijk naar goede dealers. Gelukkig is onze caravanverhuur nu een van de caravandealers in Nederland die Weinsberg caravans verkoopt. Naast gloednieuwe caravans van Weinsberg, kunt u ook bij ons terecht voor occasions. Deze tweedehands caravans zijn gegarandeerd nog in goede staat. Een caravan van Weinsberg koopt u bij  ons als Weinsberg dealer tegen aantrekkelijke prijzen! Bovendien bestaan alle modellijnen van Weinsberg uit caravans met diverse afmetingen en indelingen. U vindt bij onze dealer dus altijd caravans of occasions van Weinsberg die precies aansluiten bij uw wensen en behoeften. Een caravan van Weinsberg is verkrijgbaar tegen verschillende prijzen. Dit veelzijdige merk uit de Knaus-Tabbert-familie biedt u de volgende modellijnen:

CaraOne

Voor vakantie met de hele familie! Dé ideale gezinscaravan is de CaraOne, met tot wel 7 slaapplaatsen. Dit model Weinsberg is bij veel caravandealers in Nederland in maar liefst 11 indelingen beschikbaar, van verschillende afmetingen. Eén ding hebben de verschillende indelingen met elkaar gemeen: ze bieden u het maximale comfort voor een perfecte vakantie! De CaraOne heeft daarnaast tot 300 kg laadvermogen en dus ruime opbergmogelijkheden. Dit model is in onze kampeerwinkel verkrijgbaar vanaf € 12.992. Het is uiteraard ook mogelijk om de CaraOne caravans van Weinsberg bij dealers als occasions te kopen. De tarieven liggen in dat geval lager. De caravan van Weinsberg is leverbaar in verschillende prijzen.

CaraOne ICE

Als u zoekt naar caravans van Weinsberg bij verschillende dealers, komt u erachter dat dit model de ultieme vierseizoenscaravan is. Door zijn uitstekende isolatie, extreme wintervastheid en flexibele uitrusting is de CaraOne ICE uitermate geschikt voor kamperen in elk seizoen van het jaar. Ook in de winter geniet u optimaal van uw vakantie in de Weinsberg CaraOne ICE. Dit model biedt tot 8 slaapplaatsen, zodat u altijd op pad kunt met het hele gezin. Door een laadvermogen tot wel 560 kg biedt het ruimte genoeg om al uw kampeer- en wintersportbenodigdheden mee te nemen. Dit model is verkrijgbaar vanaf € 33.892 en bij verschillende caravandealers in Nederland, zoals bij ons, kunt u deze caravans van Weinsberg ook als occasions kopen.

Edition HOT

Hot, Hotter, Hottest! Weinsberg Hot Edition heeft een karakteristieke look en omvangrijke uitrusting. Deze speciale uitvoering is voorzien van alle gemakken die de hedendaagse kampeerder wenst. De verschillende indelingen bieden u eindeloze mogelijkheden voor een vakantie! Dit model biedt tot 4 slaapplaatsen en is verkrijgbaar vanaf € 14.580. De Hot Edition caravans van Weinsberg koopt u bij verschillende dealers gloednieuw of als occasion.

CaraCito

Elektrische caravan, zonder gas, met uniek ontwerp. Deze caravan heeft een gereduceerd interieurontwerp, maar biedt wel alles voor een perfecte reisbeleving. Zo is deze caravan standaard voorzien van airconditioning met verwarmingsfunctie. De Weinsberg CaraCito biedt tot 7 slaapplaatsen en een laadvermogen tot 280 kg. Deze elektrische caravanuitvoering is al verkrijgbaar vanaf € 12.082. Bij verschillende caravandealers in Nederland kunt u deze caravans van Weinsberg ook als occasion kopen.

CaraOne

CaraCito

Brochure

Neem nu contact met ons op!

Wilt u meer weten over de Weinsberg caravans en de mogelijkheden die wij als dealer bieden? Wilt u weten tegen welke prijzen u een Weinsberg caravan kunt kopen? Kom dan snel langs bij ons, een van de dealers zijn die diverse soorten Weinsberg caravans verkopen. Neem contact op met onze verkoopadviseurs als u graag passend advies ontvangt over de caravans en occasions van Weinsberg. Wij helpen u ook meteen met het vinden van een passende voortent in onze showroom. Ook kunnen we u als een van de beste caravandealers in Nederland alles vertellen over de verschillende modellen Weinsberg en helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53. Ook voor schadeherstel zit u bij ons goed.