y

Weinsberg dealer

Altijd vakantie met onze Weinsberg-dealer

Wilt u een Weinsberg caravan kopen en zoekt u hiervoor naar een goede dealer? Dan zijn wij blij om te vermelden dat met ingang van 2022 De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Rucphen officieel een van de caravandealers in Nederland is die ook caravans van het merk Weinsberg verkoopt! Met de caravans van Weinsberg wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer! Door het enthousiasme en ervaring van het Weinsberg team weten wij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is. In alle caravans van Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt Weinsberg alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een caravan is rijcomfort doorslaggevend.

Welke modellen Weinsberg vindt u bij onze dealer?

Als u graag caravans van Weinsberg wilt zien, dan zoekt u waarschijnlijk naar goede dealers. Gelukkig is De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Rucphen, Brabant, nu een van de caravandealers in Nederland die Weinsberg caravans verkoopt. Naast gloednieuwe caravans van Weinsberg, kunt u ook bij ons terecht voor occasions. Deze tweedehands caravans zijn gegarandeerd nog in goede staat en koopt u tegen aantrekkelijke prijzen! Dankzij onze dealer van Weinsberg kunt u niet alleen optimaal genieten van uw vakantie, maar u kunt met de CaraOne ICE caravan het hele jaar genieten van vakantie. Dit model is uitermate geschikt voor gebruik in elk jaargetijde. Bovendien bestaan alle modellijnen van Weinsberg uit caravans met diverse afmetingen en indelingen. U vindt bij onze dealer dus altijd caravans of occasions van Weinsberg die precies aansluiten bij uw wensen en behoeften. Dit veelzijdige merk uit de Knaus-Tabbert familie biedt u de volgende modellijnen:

CaraOne

Voor vakantie met de hele familie! Dé ideale gezinscaravan is de CaraOne, met tot wel 7 slaapplaatsen. Dit model Weinsberg is bij veel caravandealers in Nederland in maar liefst 11 indelingen beschikbaar, van verschillende afmetingen. Eén ding hebben de verschillende indelingen met elkaar gemeen: ze bieden u het maximale comfort voor een perfecte vakantie! De CaraOne heeft daarnaast tot 300 kg laadvermogen en dus ruime opbergmogelijkheden. Dit model is in onze kampeerwinkel verkrijgbaar vanaf € 12.992! Het is uiteraard ook mogelijk om de CaraOne caravans van Weinsberg bij dealers als occasions te kopen. De tarieven liggen in dat geval lager.

CaraOne ICE

Als u zoekt naar caravans van Weinsberg bij verschillende dealers, komt u erachter dat dit model de ultieme vierseizoenscaravan is. Door zijn uitstekende isolatie, extreme wintervastheid en flexibele uitrusting is de CaraOne ICE uitermate geschikt voor kamperen in elk seizoen van het jaar. Ook in de winter zult u perfect kunnen genieten van uw vakantie in de Weinsberg CaraOne ICE. Dit model biedt tot 8 slaapplaatsen, zodat u altijd op pad kunt met het hele gezin. Door een laadvermogen tot wel 560 kg biedt het ruimte genoeg om al uw kampeer- en wintersportbenodigdheden mee te nemen. Dit model is verkrijgbaar vanaf € 33.892 en bij verschillende caravandealers in Nederland, zoals bij ons, kunt u deze caravans van Weinsberg ook als occasions kopen.

Edition HOT

Hot, Hotter, Hottest! Weinsberg Hot Edition heeft een karakteristieke look en omvangrijke uitrusting. Deze speciale uitvoering is voorzien van alle gemakken die de hedendaagse kampeerder wenst. De verschillende indelingen bieden u eindeloze mogelijkheden voor een Hot vakantie! Dit model biedt tot 4 slaapplaatsen en is verkrijgbaar vanaf € 14.580. De Hot Edition caravans van Weinsberg koopt u bij verschillende dealers gloednieuw of als occasion.

CaraCito

Elektrische caravan, zonder gas, met uniek ontwerp. Deze caravan heeft een gereduceerd interieurontwerp, maar biedt wel alles voor een perfecte reisbeleving. Zo is deze caravan standaard voorzien van airconditioning met verwarmingsfunctie. De Weinsberg CaraCito biedt tot 7 slaapplaatsen en een laadvermogen tot 280 kg. Deze elektrische caravanuitvoering is al verkrijgbaar vanaf € 12.082. Bij verschillende caravandealers in Nederland kunt u deze caravans van Weinsberg ook als occasion kopen.

Brochure

Neem nu contact met ons op!

Wilt u meer weten over de Weinsberg caravans en de mogelijkheden die wij als dealer bieden? Kom dan snel langs en ontdek dat wij een van de dealers zijn die diverse soorten Weinsberg caravans verkopen. Neem contact op met onze verkoopadviseurs als u graag passend advies ontvangt over de caravans van Weinsberg of de occasions. Wij helpen u ook meteen met het vinden van een passende voortent in onze showroom. Ook kunnen we u als een van de caravandealers in Nederland alles vertellen over de verschillende modellen Weinsberg en helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53 of een e-mail te sturen naar info@vossenhoek.nl. Ook voor schadeherstel zit u bij ons goed.