y

Weinsberg dealer

Weinsberg, Jouw Vakantie!

Met ingang van het modeljaar 2022 is De Vossenhoek officieel dealer van Weinsberg! Met Weinsberg wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer! Door het enthousiasme en ervaring van het Weinsberg team weten zij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is.

In elke Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt Weinsberg alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een caravan is rijcomfort doorslaggevend.

Altijd genieten van uw welverdiende vakantie

Met Weinsberg kunt u niet alleen optimaal genieten van uw vakantie, maar u kunt met de CaraOne ICE caravan het hele jaar genieten van vakantie. Dit model is uitermate geschikt voor gebruik in elk jaargetijde van het jaar.

Bovendien bestaan alle modellijnen uit caravans met diverse afmetingen en indelingen. U vindt dus altijd een caravan die precies aansluit bij uw wensen en behoeften. Dit veelzijdige merk uit de Knaus-Tabbert familie biedt u de volgende modellijnen:

CaraOne

Voor vakantie met de hele familie! Dé ideale gezinscaravan is de CaraOne, met tot wel 7 slaapplaatsen. Dit model is verkrijgbaar in maar liefst 11 indelingen, van verschillende afmetingen. Eén ding hebben de verschillende indelingen met elkaar gemeen: ze bieden u het maximale comfort voor een perfecte vakantie! De CaraOne heeft daarnaast tot 300 kg laadvermogen en dus ruime opbergmogelijkheden. Dit model is verkrijgbaar vanaf € 12.992!

CaraOne ICE

De ultieme vierseizoens-caravan. Door zijn uitstekende isolatie, extreme wintervastheid en flexibele uitrusting is de CaraOne ICE uitermate geschikt voor kamperen in elk seizoen van het jaar. Ook in de winter zult u perfect kunnen genieten van uw vakantie in de Weinsberg CaraOne ICE. Dit model biedt tot 8 slaapplaatsen, zodat u altijd op pad kunt met het hele gezin. Door een laadvermogen tot wel 560 kg biedt het ruimte genoeg om al uw kampeer- en wintersportbenodigdheden mee te nemen. Dit model is verkrijgbaar vanaf € 33.892.

Edition HOT

Hot, Hotter, Hottest! Karakteristieke look en omvangrijke uitrusting. Dat is wat de Weinsberg Edition Hot te bieden heeft. Deze speciale uitvoering is voorzien van alle gemakken die de hedendaagse kampeerder wenst. De verschillende indelingen bieden u eindeloze mogelijkheden voor een Hot vakantie! Dit model biedt tot 4 slaapplaatsen en is verkrijgbaar vanaf € 14.580. Een Hot Edition met een Coole prijs!

CaraCito

Elektrische caravan, zonder gas, met uniek ontwerp. Deze caravan heeft een gereduceerd interieurontwerp, maar biedt wel alles voor een perfecte reisbeleving. Zo is deze caravan standaard voorzien van airconditioning met verwarmingsfunctie. De Weinsberg CaraCito biedt tot 7 slaapplaatsen en een laadvermogen tot 280 kg. Deze elektrische caravanuitvoering is al verkrijgbaar vanaf € 12.082!

Brochure

Neem nu contact op!

Wilt u meer weten over de Weinsberg caravan modellen en de mogelijkheden die wij u bieden? Kom dan snel langs in onze showroom of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de modellen en indelingen die Weinsberg te bieden heeft.