y

Isabella Nordic

De nieuwe Isabella Nordic is een stijlvolle voortent, gemaakt voor het hele kampeerseizoen. Deze robuuste voortent heeft een lange levensduur dankzij unieke materialen en een kenmerkt zich door een Scandinavisch design.

Stevige materialen, optimaal binnenklimaat

Deze Isabella voortent is onder andere voorzien van een sterk Megaframe en heeft een PVC dak dat bestand is tegen storm en regen. Alle voor- en zijwanden zijn gemaakt van Isacryl. Dit materiaal is eenvoudig schoon te maken, is kleurvast en heeft een uniek ademend vermogen voor een optimaal binnenklimaat.

De Isabella Nordic is uitgerust met diverse details die echt het verschil maken tijdens uw vakantie. Zo zijn alle ramen voorzien van flappen die uw spullen beschermen tegen zonnestralen. Ook zijn de deuren extra breed, zodat u ook met een kinderwagen of rolstoel gemakkelijk naar binnen kunt.

[Foto slider]

Beschikbare maten Isabella Nordic

De Nordic is verkrijgbaar in de Isabella maten G16 tot en met G23. Hierin vallen de omloopmaten tussen 900 cm en 1225 cm. Alle maten zijn verkrijgbaar in een diepte van 240 cm of 300 cm, met uitzondering van de maat G23. Voor deze maat is alleen een diepte van 300 cm verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van onder andere binnenhemel, netfront, uitbouw, scheidingswand en deurmarkies.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!