y

Campooz Trekking Luifel

Campooz trekking luifels voor de caravan zijn verkrijgbaar bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie. De trekking luifels van Campooz hebben een kenmerkende vorm, zijn licht in gewicht en eenvoudig op te zetten. Deze luifels zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat ze op vrijwel alle reguliere caravans passen.

De Campooz Trekking Caravan luifel wordt gekenmerkt door een aantal unieke eigenschappen. Het doek van de luifel en zijwanden zijn gemaakt van 300 gr/m2 ripstop katoen. Dit doek heeft de herkenbare beige Campooz kleur. Het totale gewicht van het doek is ca. 8 kg.

Het frame van de luifels is gemaakt van aluminium buizen, met een doorsnee van 25/22 mm. Door het gebruik van aluminium weegt het frame slechts ca. 11 kg. De kleur van het frame is grijs/aluminium. De Trekking luifels hebben een uitvaldiepte van 250 cm.

5 redenen om Campooz luifel te kopen

Campooz luifels passen op vrijwel alle caravans en buscampers. Volgens de enthousiaste Campooz bezitters zijn de redenen om een Campooz luifel te kopen ontelbaar. Wij hebben er een aantal van op een rijtje gezet, om u op weg te helpen!

1. Onverwoestbaar ripstop katoen

De caravan en camper luifels van Campooz zijn gemaakt van een speciaal technisch katoen. De doeken zijn gemaakt van katoen waar polyester in verwerkt is. Hierdoor kent het doek vele voordelen: het materiaal is ademend, onderhoudsarm, super sterk (of beter gezegd: onverwoestbaar), UV bestendig en bovendien droog het snel op.

2. In verschillende maten verkrijgbaar

Uiteraard is de Campooz luifel verkrijgbaar in verschillende gangbare maten. De Trekking luifels zijn geschikt voor caravans met een railhoogte vanaf 210 cm. Om de juiste maat te weten moet u het rechte deel van uw caravan of tentrail opmeten. De geschikte luifel is de maat die het dichtst in de buurt komt van de door u gemeten afstand. Zo is er keuze uit zes verschillende maten: 275, 300, 325, 350, 375 en 400.

3. Altijd in model

De Campooz Trekking luifels zijn voorzien van een speciaal ‘Triple Lane’ systeem. Dit betekent dat de pees bestaat uit drie delen, waardoor er veel flexibiliteit ontstaat. Hierdoor kunt u er zelf voor kiezen of u de luifel geheel door de peesrail te halen of alleen het middelste (rechte) deel. Deze laatste optie geeft een heel ruimtelijk effect, waarbij u de zijkanten kunt spannen zoals u dat wilt. De luifel komt in alle gevallen helemaal tot zijn recht door de meegeleverde spanband met snelspansysteem.

Voor meer privacy kan de Campooz luifel uitgebreid worden met zijwanden. Er zijn drie soorten zijwanden verkrijgbaar: dicht, met raam of mat zonwerend gaas.

4. Ook geschikt voor vintage caravans!

Ook voor echte vintage caravans uit de jaren ’60, ’70 en ’80 heeft Campooz een speciale luifel ontwikkeld. Samen met Caravanity is een okergele/oranje luifel ontworpen met een knipoog naar het verleden, maar met modern opzetgemak. Net als de standaard luifels is ook dit model gemaakt van het sterke ripstop katoen en is het bovendien een echte eyecatcher op de camping!

5. Nu verkrijgbaar bij De Vossenhoek

De Campooz luifels zijn verkrijgbaar bij De Vossenhoek en bovendien hebben we een showmodel in de showroom opgesteld staan. Zo kunt u direct en eenvoudig voelen wat een luifel van Campooz voor u en uw caravan/camper kan betekenen. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de ideale luifel!

Koop nu een Campooz Trekking luifel!

Voor een Campooz Trekking luifel bent u bij De Vossenhoek aan het juiste adres! Wij kunnen alle maten van deze unieke en opvallende luifel aan u leveren. Voor meer informatie en advies over de luifels van Campooz, kom langs in onze kampeerwinkel of neem nu contact op. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van ideale luifel.