y

Campooz Trekking Luifel

Campooz trekking luifels voor de caravan zijn verkrijgbaar bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie. De trekking luifels van Campooz hebben een kenmerkende vorm, zijn licht in gewicht en eenvoudig op te zetten. Deze luifels zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat ze op vrijwel alle reguliere caravans passen.

Verschillende maten

De Campooz Trekking caravanluifel is verkrijgbaar in zes maten: 275, 300, 325, 350, 375 en 400. Deze maten dienen enigszins overeen te komen met het rechte stuk van de caravan of peesrail. Hierbij geldt dat u kiest voor de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de gemeten afstand.

Bijvoorbeeld: bij een afstand van 290 cm kiest u voor uitvoering Trekking 300, bij een afstand van 380 kiest u voor Trekking 375.

Producteigenschappen

De Campooz Trekking Caravan luifel wordt gekenmerkt door een aantal unieke eigenschappen. Het doek van de luifel en zijwanden zijn gemaakt van 300 gr/m2 ripstop katoen. Dit doek heeft de herkenbare beige Campooz kleur. Het totale gewicht van het doek is ca. 8 kg.

Het frame van de luifels is gemaakt van aluminium buizen, met een doorsnee van 25/22 mm. Door het gebruik van aluminium weegt het frame slechts ca. 11 kg. De kleur van het frame is grijs/aluminium. De Trekking luifels hebben een uitvaldiepte van 250 cm.

Triple-Lane peesstructuur

Uniek aan de Campooz Trekking luifels is het ‘Triple-Lane’ concept dat Campooz heeft ontwikkeld en geïntroduceerd. Triple-Lane houdt in dat de pees niet uit één geheel bestaat, maar uit drie delen. Dit zorgt voor extra flexibiliteit. Zo kunt u ervoor kiezen om de luifel in zijn geheel door de peesrail te halen, of alleen het horizontale deel. In dat laatste geval dient u de zijkanten uit te spannen naar de grond.

Koop nu een Campooz Trekking luifel!

Voor een Campooz Trekking luifel bent u bij De Vossenhoek aan het juiste adres! Wij kunnen alle maten van deze unieke en opvallende luifel aan u leveren. Voor meer informatie en advies over de luifels van Campooz, kom langs in onze kampeerwinkel of neem nu contact op. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van ideale luifel.