y

Campingstoelen

 Buitengewoon in campingstoelen!

Dé ideale kampeerstoel is voor iedere persoon anders. Zo heeft iedereen een eigen voorkeur in type stoel, comfort en design. Maar ook uw lengte en gewicht spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste campingstoel. De Vossenhoek Caravan & Recreatie heeft voor elke persoon de perfecte kampeerstoel! Kom langs in onze winkel en probeer zelf welke stoel u het meeste comfort geeft.

Vind dé perfecte stoel

U vindt in onze winkel een uitgebreid assortiment aan campingstoelen van de topmerken Travellife en Crespo. Kom hier proefzitten op onder andere onze bestsellers ‘Barletta Comfort’ en de luxe ‘Air Elite Relaxstoel’. Dankzij onze scherpe prijsstelling heeft u al een kampeerstoel vanaf € 44,95! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bijbehorende accessoires, zoals voetenbankjes en stoelhoezen. Hiermee wordt uw kampeerervaring nóg comfortabeler!

Travellife, travellife campingstoel, travellife campingstoelen, De Vossenhoek, kampeerwinkel, campingshop Travellife, travellife campingstoel, travellife campingstoelen, De Vossenhoek, kampeerwinkel, campingshop Travellife, travellife campingstoel, travellife campingstoelen, De Vossenhoek, kampeerwinkel, campingshop

Hoe kiest u een nieuwe kampeerstoel?

Er zijn verschillende criteria die u kunt overwegen om tot de juiste keuze te komen. Hierin zijn voornamelijk uw persoonlijke voorkeuren erg belangrijk. Lees hieronder enkele tips die u helpen om de juiste campingstoel te kiezen. Daarnaast is het altijd raadzaam om de kampeerwinkel te bezoeken en diverse stoelen uit te proberen. Onze medewerkers helpen u daar graag bij!

Type stoel

Onder de campingstoelen zijn er verschillende soorten en maten te vinden; van eenvoudige opklapbare krukjes tot aan de meest uitgebreide luxe relaxstoelen. Zijn verstelbare arm- en rugleuningen nodig? Wilt u een hoge of lage rugleuning? Of hecht u veel waarde aan het materiaal van de zitting en leuning? Bovendien is het belangrijk te weten hoe u uw stoel wilt gebruiken om de keuze te maken voor het juiste type campingstoel.

Standenstoel

Hiermee kunt u zowel rechtop aan tafel zitten eten, als heerlijk onderuit luieren. Wij hebben voor u een heel mooi assortiment samengesteld. Zo zijn er ook stoelen met ergonomische rugleuning, zitting en armleggers. Maar speciaal voor de kampeerder die een comfortabele stoel zoek die ook compact moet zijn, hebben wij stoelen die een in hoogte verstelbaar hoofdsteun hebben, waardoor de stoel minder hoog is en daarom bijvoorbeeld beter in de garage van een camper past. Ook de dikte van de stoel als deze ingeklapt is, is soms van groot belang. Kom langs en ga zitten. Zo kunt u het beste een voor u comfortabele stoel uitzoeken.

Camping Relaxstoel

Wilt u op een warme zomerdag languit genieten in het zonnetje of juist in de schaduw? Nou dat kan. Wij hebben bij de Vossenhoek heerlijke relaxstoelen van het merk Crespo en Travellife. De stoelen hebben een afneembaar hoofdsteunkussen en de bekleding is gemaakt van gepolsterde, ventilerende en weerbestendige stof. Deze stoelen zijn minder geschikt om aan tafel te zitten met eten.

Kinderstoel

Ook kinderen vinden het heerlijk om zelfs op de camping aan de grote tafel aan te mogen schuiven. Maar op een gewone stoel gaat dat niet lukken, daar zijn ze net wat te klein voor. Daarom hebben we bij de Vossenhoek opvouwbare kinderstoelen, die uw kind de juiste hoogte geeft om goed aan tafel te kunnen zitten met eten, maar ook om een spelletje te spelen. Daarnaast hebben wij ook een leuk assortiment met stoeltjes op juiste hoogte voor uw kind om gewoon lekker in te zitten met een leuke dieren print.

Strandstoel

Houdt u wel van het zandstrand, maar wilt u liever net van de grond af zitten, kiest u dan voor een strandstoel. Deze zijn stabiel, comfortabel en verstelbaar, waardoor u in de juiste houding heerlijk kan genieten van het uitzicht of juist plat in de zon. De strandstoelen zij inklapbaar, compact en lichtgewicht, zodat u ze eenvoudig mee kan nemen. Niet alleen voor op het strand, maar ook voor andere outdoor activiteiten of op festivals.

Ligbedden

Zowel in de tuin, op het strand als op de camping, in het zonnetje of juist in de schaduw een comfortabel ligbed is een goede keuze. Wij hebben voor u een breed assortiment met extra hoge, extra brede, extra luxe en zeer compacte ligbedden. Kom kijken en uitproberen bij de Vossenhoek.

Krukjes & voetenbanken

Een krukje is inklapbaar en compact en hierdoor ideaal mee te nemen. Door zijn compacte formaat is het krukje te gebruiken aan een campingtafel of picknicktafel, als extra zitplaats of bij het vissen. In combinatie met een oplegblad is het krukje ook te gebruiken als tafeltje. U kunt natuur lijk het krukje ook als voetenbankje gebruiken. Naast dit krukje hebben wij ook verschillende luxe voetensteunen. Ideaal om uw stoel om te toveren naar een comfortabele relaxstoel.

Design en kleur

Wat hierin uw voorkeur heeft is vooral afhankelijk van smaak en van gemak. Welke kleuren vindt u het mooist of passen het beste bij de rest van uw kampeermeubelen? Is de kleur van het frame van belang? En als u van plan bent de stoel mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of zwembad, dan is het verstandig om te kiezen voor een lichtgewicht kampeerstoel.

Type persoon

Behalve uw persoonlijke voorkeuren is het ook van belang dat u rekening houdt met zaken die fysiek noodzakelijk zijn bij het kopen van een kampeerstoel. Zo zal een persoon van 1.60 m een andere stoel comfortabel vinden dan een persoon met een lengte van ruim 2 meter. Ook zal uw gewicht hier invloed op hebben. Maar denk bijvoorbeeld ook aan fysieke ongemakken, zoals rug- of nekklachten.

Buitengewoon in campingstoelen!

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie vindt u alles onder één dak! Van campingstoelen tot caravan movers en van complete caravans tot aan haringen. Daarnaast hebben we een werkplaats waar onderhoud en reparaties op uw caravan mogelijk zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 303 81 00 of mail naar shop@vossenhoek.nl.