y

Caravan onderhoud

Voorzie uw caravan tijdig van grondig onderhoud en zorg dat uw caravanreparatie op tijd wordt uitgevoerd. Tijdens uw vakantie wilt u namelijk ultiem ontspannen. Als uw caravan goed onderhouden is, heeft u daar op de camping geen zorgen over. Het advies is om elke twee jaar een BOVAG onderhoudsbeurt te doen, zodat u zeker weet dat uw caravan of vouwwagen in goede conditie blijft. De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel, nabij Breda is de expert in het plegen van onderhoud aan een caravans.

Laat caravan onderhoud en een caravanreparatie uitvoeren door specialisten

Als kampeerwinkel helpen we u ook bij het onderhoud van uw caravan. Wij verkopen caravans en staan voor u klaar om een caravanreparatie uit te voeren. Onze gecertificeerde keurmeesters gaan graag voor u aan de slag met een BOVAG onderhoudsbeurt voor uw caravan. Tijdens zo’n beurt wordt uw voertuig gecontroleerd op maar liefst zestig punten. Deze punten zijn niet alleen gebaseerd op alle wettelijke eisen, maar ook op strenge comfort- en kwaliteitseisen. Ontdekt onze keurmeester tijdens het onderhoud dat uw caravan ergens op kan worden afgekeurd? Dan vindt er, uiteraard na overleg, schadeherstel plaats in onze werkplaats.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie

Voor caravanreparatie of een BOVAG onderhoudsbeurt aan uw caravan bij ons, belt u naar +31 (0)165 – 34 30 53. Onze medewerkers plannen dan een afspraak met u in. Bent u nog op zoek naar accessoires voor uw caravan? Bekijk dan ook onze voortenten showroom. Aangezien we over de grootste voortentenshowroom van Nederland beschikken, bent u hier vast wel even zoet. Wilt u meer weten over caravanreparatie of een BOVAG onderhoudsbeurt aan een caravan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over dit onderwerp en voorzien u van deskundig advies.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op met onze werkplaats


Uw BOVAG bedrijf De Vossenhoek Caravan & Recreatie controleert de volgende punten:


Meer informatie over de BOVAG onderhoud beurt kunt u lezen op de website van BOVAG. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u contact opnemen met onze werkplaats.