y

Schoonmaakgerei

Buitengewoon in schoonmaakgerei!

Het belang van het schoon en netjes houden van uw caravan of camper is niet te onderschatten. Daarom hebben wij een breed assortiment aan schoonmaakgerei voor u geselecteerd! De belangrijkste hulpmiddelen bij het reinigen van uw kampeermiddel. Gebruik daarnaast ook altijd reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het betreffende doeleinde.

Onder andere hebben wij diverse was-borstels. Met een telescopische was-borstel kunt u gemakkelijk het dak van uw caravan of camper schoonmaken. De meeste was-borstels hebben een Gardena aansluiting, waardoor ze eenvoudig op uw tuinslang aangesloten kunnen worden. De watertoevoer is makkelijk te regelen met de waterkraan.

Geeft u liever de voorkeur aan een telescopische was-borstel met chenille kop? Deze uitschuifbare was-borstel is ook zonder steel te gebruiken. Dit schoonmaakgerei is licht van gewicht en heeft een comfortabele handgreep. De was-kop is gemaakt van microfiber/polypropyleen.

schoonmaakgerei, 123 Products, Haba, schoonmaken, caravan wassen, caravan schoonmaken, caravan reinigen, De Vossenhoek

Het belang van schoonmaakgerei

Het juiste schoonmaakgerei is van een groter belang dan veel mensen denken. Het goed schoon houden van uw kampeermiddel is onderdeel van het onderhoud aan uw caravan. Kies daarom altijd voor kwalitatief goede producten. Borstels van mindere kwaliteit kunnen bijvoorbeeld krassen veroorzaken op uw caravan. Het juiste materiaal kiezen bespaart u dus veel ellende en kosten.

Let er ook op dat elke toepassing ook vraagt om een geschikt reinigingsmiddel. In de kampeerwinkel van De Vossenhoek vindt u altijd alle schoonmaakproducten en hulpmiddelen van de beste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een schone en frisse caravan!

Laat u adviseren!

Het vinden van de juiste middelen in ons ruime assortiment kan weleens lastig zijn. Daarom hebben wij in onze kampeerwinkel ervaren medewerkers die u alles kunnen vertellen over de reinigingsmiddelen en ander schoonmaakgerei. Zij kunnen u adviseren en helpen om precies de juiste artikelen te kiezen voor uw caravan, camper, voortent of luifel. Spreek ze gerust aan en stel al uw vragen! Of neem vooraf contact met ons op.