y

Sanitair

Buitengewoon in sanitair oplossingen!

Liever niet op de camping naar het sanitair gebouw? Dit kan verschillende redenen hebben. Het is te ver weg, het is niet schoon of u wilt liever niet ’s nachts in het donker over de camping lopen.

Toilet

Dan is een eigen chemisch-toilet voor u een uitkomst. Een chemisch-toilet is compact, hygiënisch en is gemakkelijk te plaatsen in een tent, vouwwagen, caravan of camper. Bij De Vossenhoek vindt u diverse maten Porta Potti’s. Wilt u het nog eenvoudiger houden, dan kunt u kiezen voor een toiletemmer met deksel .

sanitair, porta potti, thetford, campingtoilet, chemisch toilet

Voor uw chemische toilet zijn speciale reinigingsmiddelen te koop. Denk hierbij aan krachtige toiletvloeistof of rinse. Wij hebben o.a. van de merken Teun, Thetford en Solbio diverse producten om uw toilet te reinigen en schoon te houden. Het gebruik van speciaal makkelijk afbreekbaar toiletpapier van Teun of Thetford raden wij u aan.

Bent u milieubewust, kies dan voor Solbio. Deze toiletvloeistoef is namelijk 100% organisch, 98% is biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen en het bevat geen kleurstoffen. U kunt Solbio gebruiken in de afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en om schoon te maken. Maar ook de nieuwe Thetford PowerPods zijn een prima duurzaam alternatief.

Hygiëne

Is de afvaltank van uw vaste toilet in caravan of camper aan vervanging toe? Dan is er een Fresh-up set voor uw toilet. Deze set bestaat uit een afvaltank en een toiletbril. Alles weer nieuw en fris. Kijkt u wel goed welk type toilet u heeft, er zijn namelijk verschillende Fresh-up sets.

Vindt u dat uw vaste toilet een iets te lage zit heeft, dan is een toiletzit verhoger misschien een oplossing. De verhogers zijn geschikt voor het Thetford toilet type C2/C3/C4 en C200.

Gaat u toch liever naar het toiletgebouw van de camping en wilt u zeker zijn dat u op een schoon toiletbril zit, dan is een toiletbril dekje de oplossing voor u. Het dekje is universeel en is biologisch afbreekbaar. U kunt het gewoon door het toilet spoelen.

Dompelpompen

Is de pomp van uw toilet defect, dan kunt u bij de Vossenhoek terecht voor een nieuwe pomp. Deze dompelpompen zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Denk hierbij aan de capaciteiten, hoeveel liter per minuut moet de doorstroom hiervan zijn.

Daarnaast kunt u bij De Vossenhoek ook terecht voor accessoires. Denk hierbij aan een toiletborstel in een zeer compact formaat, een toiletrol houder of losse onderdelen voor uw Thetford toilet.

Kranen

Voor in uw caravan of camper hebben wij kranen in verschillende modellen en uitvoeringen. U moet alleen rekening houden met het type kraan, het boorgat en de opbouw hoogte. En of het alleen een koudwaterkraan is of een mengkraan.

Meer informatie?

In de kampeerwinkel van De Vossenhoek kunt u terecht voor een breed assortiment aan sanitair oplossingen. Van chemisch toilet tot toiletvloeistof en van campingdouches tot moderne kranen. Voor advies over onze sanitaire artikelen, spreek gerust een van onze medewerkers aan. Zij staan altijd klaar om u te helpen.