y

Brand voortenten

Buitengewoon in Brand voortenten!

Met Brand haalt u op en top Nederlandse kwaliteit in huis. Het merk behoort namelijk al decennia lang tot de topmerken in voortenten en luifels. Uiteraard kunt u voor deze kwaliteit bij De Vossenhoek Caravan en Recreatie. Als Brand dealer kunt u bij ons elk type voortent uit het assortiment van Brand bestellen. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste voortent? Spreek dan gerust een van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag verder met deskundig advies.


Klik op onderstaande afbeelding om de 2023 catalogus te downloaden

Waarom een Brand voortent?

Brand voortenten draagt al ruim 70 jaar drie kernwaarden uit: Traditie, Design en Kwaliteit. Deze waarden vormen de basis van dit familiebedrijf. Decennia lange ervaring en kennis, plus het werken met innovatieve en kwalitatief goede materialen maken van de Brand voortent een topproduct.

Een van de krachten van Brand is dat zij zich richten op de functionaliteiten van een voortent. Een voortent moet optimale leefruimte bieden, bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden én het middelpunt zijn voor ontspanning en gezamenlijke activiteiten.

Type voortenten

Brand onderscheid verschillende soorten voortenten. Zo leveren zij bijvoorbeeld reistenten, eenvoudig op te zetten voortent voor kortere vakanties, maar ook seizoenstenten en zelfs vier seizoenen tenten. Voor elk jaargetij heeft Brand een geschikte tent door gebruik te maken van verschillende frame- en doekmaterialen.

Meer informatie?

In onze kampeerwinkel kunt u terecht voor mee informatie over Brand voortenten. Onze medewerkers staan voor u klaar om u met deskundig advies te helpen bij het vinden van de ideale voortent. Mocht u op zoek naar een ander merk voortent? Geen enkel probleem! In onze voortenten showroom heb u ruime keuze aan voortenten en luifels van andere merken, waaronder Thule, Doréma en Isabella.

Kortom: bij De Vossenhoek vindt u gegarandeerd die beste voortent passend bij uw caravan. Kom daarom snel langs of neem contact op en profiteer van onze scherpe prijzen!