y

Haal een Brand voortent voor uw caravan

Veel kampeerliefhebbers nemen een Brand voortent voor hun caravan. Met Brand haalt u op en top Nederlandse kwaliteit in huis. Het merk behoort namelijk al decennia lang tot de topmerken in voortenten en luifels. De Vossenhoek Caravan en Recreatie uit Oud-Gastel levert hoogwaardige caravans en voortenten van A-merken. Als Brand dealer kunt u bij ons elk type voortent uit het assortiment van Brand bestellen voor uw caravan.


Klik op onderstaande afbeelding om de 2024 catalogus te downloaden

Waarom een Brand voortent voor uw caravan?

Decennialange ervaring en kennis, gecombineerd met innovatieve en kwalitatief goede materialen maken van de Brand voortent een topproduct voor uw caravan. Een van de krachten van Brand is dat zij zich richten op de functionaliteiten van een voortent bij uw caravan. Een voortent moet optimale leefruimte bieden, bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden én het middelpunt zijn voor ontspanning en gezamenlijke activiteiten. Naast voortenten, verkopen en verhuren wij ook caravans. Daarbij bieden we allemaal handige caravanaccessoires aan. Wij hebben alles voor een fijne vakantie.

Type voortenten

Brand onderscheid verschillende soorten voortenten. Zo leveren zij bijvoorbeeld reistenten, eenvoudig op te zetten voortent voor kortere vakanties, maar ook seizoenstenten en zelfs vierseizoenententen. Voor elk jaargetij heeft Brand een geschikte tent door gebruik te maken van verschillende frame- en doekmaterialen. Bent u op zoek naar een ander merk voortent? Geen enkel probleem! In onze voortenten showroom heeft u ruime keuze aan voortenten en luifels van andere merken. Denk aan:

Neem contact met ons op voor meer informatie?

Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste Brand voortent voor uw caravan, spreek dan gerust een van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag verder met deskundig advies. In onze kampeerwinkel voorzien we u graag van meer informatie over Brand voortenten. Bij ons vindt u gegarandeerd die beste Brand voortent voor uw caravan. Kom snel langs of neem contact met ons op en profiteer van onze scherpe prijzen! We zijn bereikbaar via +31 (0)165 – 34 30 53.