y

Sloten

Buitengewoon in sloten!

Diefstal van uw caravan of inbraak in uw caravan wilt u ten alle tijden voorkomen. Het gebruik van extra sloten is daarom aan te raden. In de kampeerwinkel van De Vossenhoek Caravan & Recreatie vindt u diverse sloten om uw caravan beter te beveiligen.

Denk bijvoorbeeld aan koppelingssloten om diefstal van uw caravan te voorkomen. Of een extra deurslot ter preventie van inbraak in uw caravan of camper. Wij hebben verschillende sloten voor u, zowel met als zonder SCM keurmerk.

Tip: bekijk voordat u een slot koopt de voorwaarden van uw verzekering. Het kan namelijk zijn dat uw verzekeraar een slot mét SCM keurmerk verplicht stelt.

Koppelingssloten

Een koppelingsslot is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Echter dienen zij allemaal het zelfde doel: de koppeling blokkeren, zodat een vreemde niet uw caravan kan meenemen. U kunt bij ons terecht voor diverse uitvoeringen, zowel met als zonder SCM keurmerk.

Let er wel op dat niet alle koppelingssloten passen op elk type koppeling. Wij raden u daarom aan om een van onze medewerkers aan te spreken in de kampeerwinkel of vooraf contact op te nemen. Zo weet u zeker dat u het juiste slot vindt voor op uw caravan.

Deursloten

Omdat de deur vaak het meest gevoelig is voor inbraak in het verstandig om een extra deurslot te bevestigen op de caravan. Vaak is dit een slot dat op de want van de caravan gemonteerd wordt, waarbij een vergrendeling voor de deur kan worden verschoven. Zo kan de deur niet worden geopend, ook als de deur zelf van het slot is.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het beveiligen van u caravan met een koppelingsslot of deurslot? Kom dan snel langs in onze winkel of neem contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste sloten, passend bij uw caravan.