y

Reinigingsmiddelen

Buitengewoon in reinigingsmiddelen! 

U bent vast zuinig op uw caravan of camper. Daarom is een (grondige) poetsbeurt een terugkomende activiteit. Of het nu is als u uw caravan of camper stoffig uit de stalling haalt, schoon wilt maken voor vertrek of juist weer schoon in de stalling wilt terug plaatsen. De juiste reinigingsmiddelen zijn daarbij onmisbaar!

Bij De Vossenhoek vindt u reinigingsmiddelen voor diverse doeleinden: wasbeurt aan de buitenkant, verwijderen van zwarte strepen, in de was zetten of het schoonmaken van tentdoek. Voor ieder oppervlak hebben wij de ideale schoonmaakmiddelen. Ook voor bijvoorbeeld douche en toilet hebben wij de juiste schoonmaak producten.

Wij garanderen u de beste kwaliteit! Wij hebben niet voor niets alleen maar topmerken in ons assortiment: 123 Products, Thetford & Gently. Uw caravan, camper, voortent of luifel wordt weer helemaal schoon en fris!

reinigingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, caravan schoonmaken, caravan hygiëne, Thetford, De Vossenhoek Oud-Gastel, De Vossenhoek, Vossenhoek

Hoe belangrijk zijn goede reinigingsproducten?

Het goed schoonmaken van uw caravan of camper is van groot belang, zeker als u langere tijd gebruik wilt maken van uw kampeermiddel. Maar ook voor uw gezondheid is een schone caravan heel belangrijk.

Onderhoud

Het schoonhouden van uw kampeermiddel is voor een groot deel het onderhoud aan uw caravan of camper. Wanneer een caravan niet wordt gewassen aan de buitenzijde zal het vuil op den duur de laklaag aantasten. Dit kan leiden tot grote reparatiewerkzaamheden en hoge kosten aan reparaties.

Houdt daarom uw caravan altijd goed schoon met de juiste middelen van 123 Products, Thetford of Gently. Het gebruik van geconcentreerde allesreiniger raden wij af! Bij gebruik van middelen die niet specifiek bedoeld zijn voor de buitenzijde van een caravan, kunnen de laklaag en kitranden beschadigen. Dit zou u alsnog onnodige reparaties en kosten opleveren.

Hygiëne

Tegenwoordig weten we allemaal hoe belangrijk hygiëne is voor onze gezondheid. Dat geldt natuurlijk ook voor uw caravan of camper! Belangrijk is om de plekken waar bacteriën zich ophopen goed schoon te houden. Hier let u voornamelijk op wanneer u uw caravan uit de stalling haalt, tijdens uw vakantie en wanneer de caravan weer terug gaat naar de stalling.

Denk hierbij aan plekken als de waterleidingen en (vuil)watertank, de douche en toilet, de keuken en het meubilair. En gebruik voor elke doeleinde ook de juiste, daarvoor geschikte, reinigingsmiddelen om schade te voorkomen.

Reinigingsmiddelen voor alle toepassingen!

Voor uw gehele caravan of camper zijn er diverse soorten reinigingsmiddelen te verkrijgen. Weet u niet zeker welke middelen u waarvoor kunt gebruiken? Kom dan snel langs in onze kampeerwinkel! U vindt hier een ruim assortiment aan schoonmaak producten. Wij hebben alvast de keuze gemaakt voor de beste kwaliteit! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste producten.