y

Isabella Ventura Pacific

De Isabella Ventura Pacific is een stijlvolle voortent, verkrijgbaar in twee formaten: D250 & D300. Dit model Isabella voortent is eenvoudig op te zetten en is licht van gewicht. Het tentdoek is aan de buitenzijde voorzien van een coating, waardoor het makkelijk en snel te reinigen is na uw vakantie.

Isabella Ventura Pacific = de perfecte reistent

Het opzetgemak, geringe gewicht en snelle schoonmaken maken van de Isabella Ventura Pacific de ideale reistent. Met het opzetten van deze Isabella Ventura voortent bespaard u tijd en kunt u sneller genieten van uw welverdiende vakantie!

Alle zij- en voorwanden van de Pacific caravanvoortent zijn uitritsbaar en oprolbaar. Zo kunt u in no-time uw voortent omtoveren tot een zonneluifel en echt genieten van de buitenlucht. Met keuzes uit een diepte van 250 cm of 300 cm kunt u bovendien zelf kiezen hoeveel leefruimte voor u wenselijk is.

Genieten met de hele familie

Beide uitvoeringen van de Isabella Ventura Pacific hebben een royale leefruimte en zijn uitermate geschikt voor een vakantie met het hele gezin! Door het gebruik van diverse grijstinten is deze Isabella voortent tevens een stijlvolle verschijning op de camping.

Specificaties

Isabella Ventura Pacific

Beschikbare maten Isabella Ventura Pacific D250 & D300

De Ventura Pacific D250 & D300 zijn verkrijgbaar in de Isabella maten G13 tot en met G20. Hierin vallen de omloopmaten tussen 800 cm en 1075 cm. Voor alle maten is er keuze tussen een IXL fiber frame of een prenox frame. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van netfront, binnenhemel, uitbouw, scheidingswand en binnentent.

D250

D300

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!