y

Inkoop/Verkoopbemiddeling

Waarom inkoop of verkoopbemiddeling?

Wilt u uw caravan verkopen, zonder een andere caravan te kopen? Dan kunt u uw caravan particulier verkopen, maar dan…

  • moet u gaan adverteren
  • zult u bezichtigingen moeten plannen
  • krijgt u onbekenden aan de deur
  • moet u gaan onderhandelen met klanten
  • Enz., enz.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet op deze rompslomp zit te wachten en liever uw caravan snel verkoopt, zonder er al te veel moeite voor te doen. De Vossenhoek schiet dan te hulp! Wij hebben twee mogelijkheden voor u om uw caravan te verkopen: verkoopbemiddeling en inkoop.

1.   Verkoopbemiddeling

Als u kiest voor verkoopbemiddeling geeft u het hele verkoopproces uit handen aan ons. Totdat uw caravan verkocht is blijft u de eigenaar, maar wij zorgen dat uw caravan (potentiële) klanten bereikt. Dit doen wij onder andere door uw caravan op te nemen in ons caravanaanbod op de website en op andere branche gerelateerde websites en verkoop platformen.

U bepaalt samen met ons hoeveel uw caravan voor u zal gaan opleveren. Door de caravan bij ons op het terrein tentoon te stellen hoeven we geen afspraken te maken voor bezichtigingen bij u thuis of in de stalling. Zodra uw caravan verkocht is wordt ontvangt u een vrijwaringsbewijs en boeken wij het geld naar u over. U heeft geen enkel risico!

2.   Inkoop

Het kan ook zo zijn dat u direct geld wilt voor uw caravan. Dan bieden wij de mogelijkheid om uw caravan in te kopen. Wij nemen dan direct uw caravan van u over. Dit levert u weliswaar wat minder op dan bij verkoopbemiddeling, maar u ontvangt wel direct het geld en een vrijwaringsbewijs. Bovendien bent u ook meteen van uw caravan af.

Caravan aanleveren

Als u uw caravan aan ons wil verkopen óf wil verkopen met onze hulp, dan kunt u de caravan bij ons plaatsen. Mocht het zo zijn dat u door omstandigheden niet in staat zijn om zelf de caravan af te leveren in Oud-Gastel, geen paniek! Wij kunnen zorgen dat de caravan bij u thuis wordt opgehaald.

Afbeeldingsresultaat voor verkoopbemiddeling

Interesse in onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot inkoop en/of verkoopbemiddeling? Vul dan onderstaand het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Wilt u liever uw caravan inruilen op een nieuwe caravan of een occasion? Klik dan hier om contact op te nemen. Voor inkoop of verkoopbemiddeling van campers, neem contact op met Mobiledrôme & Partners.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.