y

TEUN Primero Plus voortent

TEUN Primero Plus voortent

De TEUN Primero Plus voortent is ontwikkeld in samenwerking met topmerk Doréma. Dit exclusieve model heeft een diepte van 270 cm en wordt standaard geleverd met een 25 mm EasyGrip staal frame. Optioneel is voor deze voortent ook een frame van aluminium of glasfiber verkrijgbaar.

Te combineren met Doréma luifels

Doordat de TEUN Primero Plus is ontwikkeld met en door Doréma, is deze voortent te combineren met verschillende Doréma voortentluifels. Door de geïntegreerde pees in de petluifel kan er bijvoorbeeld een Doréma Palma luifel aan gekoppeld worden.

Uiteraard biedt de samenwerking met Doréma nog meer voordelen. Zo is het tentdoek vervaardigd door Ten Cate, in dit geval gaat het om hoge kwaliteit Ten Cate All Season tentdoek. Hierdoor heeft deze TEUN voortent ook de hoge kwaliteit die Doréma waarborgt. Bovendien zijn alle zijwanden uitritsbaar, waardoor deze voortent ook nog als caravanluifel kan dienen.

Diverse extra’s standaard meegeleverd

Deze TEUN Primero Plus wordt compleet geleverd. Dit is dus inclusief wielkastafdekking, tochtstrook, gordijnen, haringen, ladderspanners en opbergtas. Maar ook de diverse ventilatie mogelijkheden zitten standaard in dit model. Zo zitten er in de zijwanden en in de daknok verschillende afsluitbare ventilatie openingen.

Optioneel kunt u nog gebruik maken van extra opties, zoals Quick Lock steunen, Safe Lock stormbanden of framespanners. Deze accessoires zijn apart verkrijgbaar in onze kampeerwinkel. De Teun Primero Plus is verkrijgbaar in de maten 7 t/m 15.

TEUN Primero Plus voortent, TEUN voortenten

Specificaties

Beschikbare maten TEUN Primero Plus

Tip: ideaal te combineren met een Doréma Palma luifel! 

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!