y

TEUN Primero Plus voortent voor uw caravan

De TEUN Primero Plus voortent voor uw caravan is ontwikkeld in samenwerking met het topmerk Doréma. Dit exclusieve model heeft een diepte van 270 cm en wordt standaard geleverd met een 25 mm EasyGrip staal frame. Optioneel is voor deze voortent ook een frame van aluminium of glasfiber verkrijgbaar. Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel vindt u de perfecte TEUN voortent.

De TEUN voortent is goed te combineren met uw caravan

Doordat de TEUN Primero Plus is ontwikkeld met en door Doréma, is deze voortent voor uw caravan te combineren met verschillende Doréma voortentluifels. Door de geïntegreerde pees in de petluifel kan er bijvoorbeeld een Doréma Palma luifel aan gekoppeld worden. Uiteraard biedt de samenwerking met Doréma nog meer voordelen. Zo is het tentdoek vervaardigd door Ten Cate, in dit geval gaat het om hoge kwaliteit Ten Cate All Season tentdoek. Hierdoor heeft deze TEUN voortent voor uw voortent ook de hoge kwaliteit die Doréma waarborgt. Bovendien zijn alle zijwanden uitwisbaar, waardoor deze voortent ook nog als caravanluifel kan dienen.

Diverse extra’s standaard meegeleverd

Deze TEUN Primero Plus wordt compleet geleverd. Dit is dus inclusief wielkastafdekking, tochtstrook, gordijnen, haringen, ladderspanners en opbergtas. Maar ook de diverse ventilatiemogelijkheden zitten standaard in dit model. Zo zitten er in de zijwanden en in de daknok verschillende afsluitbare ventilatieopeningen. Optioneel kunt u bij onze kampeerwinkel nog gebruik maken van extra opties, zoals Quick Lock-steunen, Safe Lock-stormbanden of framespanners. Deze caravanaccessoires zijn apart verkrijgbaar in onze kampeerwinkel. De TEUN Primero Plus voortent voor uw caravan is verkrijgbaar in de maten 7 t/m 15.

Tip: ideaal te combineren met een Doréma Palma luifel!

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

TEUN Primero Plus voortent, TEUN voortenten

Specificaties

Beschikbare maten TEUN Primero Plus

Tip: ideaal te combineren met een Doréma Palma luifel! 

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Kom langs voor hulp

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel en vindt de ideale TEUN-voortent voor uw caravan. Wilt u een voortent of caravan huren of kopen? Neem dan nu contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte TEUN voortent voor uw caravan!