y

Campingmeubels

Buitengewoon in campingmeubels!

Wilt u tijdens uw vakantie kunnen genieten van het zelfde comfort als thuis? Dan zijn de juiste meubelen een van de belangrijkste producten. Tegenwoordig kunt u gaan voor maximale luxe op de camping met de campingmeubels van De Vossenhoek.

Met een uitgebreid assortiment aan campingmeubels van topmerken – waaronder Isabella, Crespo en Travellife – bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Daar voegen wij het deskundige advies van onze ervaren medewerkers en een altijd scherpe prijs aan toe. Dat maakt De Vossenhoek hét adres voor uw kampeermeubelen. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat u altijd de perfecte combinatie aan meubels vindt.


Campingstoelen

Wij weten hoe belangrijk zitcomfort is voor veel kampeerders. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan kampeerstoelen in onze winkel. Hét uitgangspunt van onze stoelenafdeling is dan ook dat we voor iedereen de ideale campingstoel in huis hebben. In ons ruime assortiment hebben we onder andere relaxstoelen, strandstoelen, klapstoelen, krukjes en ligbedden.


Campingtafels

Net als de stoelen zijn ook de campingtafels verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Diverse vormen en afmetingen vindt u in onze kampeerwinkel bij de campingmeubels. Doordat de tafels inklapbaar of opvouwbaar zijn nemen ze maar weinig bagageruimte in. Daarnaast zijn vrijwel alle campingtafels in hoogte verstelbaar, zodat ze altijd perfect passen bij de hoogte van uw stoelen.


Opbergmeubels

Opbergmeubels maken het makkelijk om uw (voor)tent altijd opgeruimd en netjes te houden. Wij hebben voor u diverse soorten campingkasten in verschillende afmetingen. Ook kunt u bij De Vossenhoek terecht voor zogenaamde campingkeukens. Deze kasten zijn voorzien van een hittebestendig blad waarop uw een kooktoestel kunt zetten.


Altijd het beste advies over kampeermeubels!

Wilt u meer informatie over al onze kampeermeubels? Kom dan snel naar onze kampeerwinkel! Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen met deskundig advies. Zo weet u zeker dat u naar huis gaat met de meubels die het beste bij u passen!