y

Veiligheid

Buitengewoon in veiligheid!

Natuurlijk wilt u onbezorgd op vakantie gaan. Daar is de veiligheid een belangrijke factor in. Om uw veiligheid te kunnen garanderen hebben wij diverse accessoires. Denk aan anti-slinger systemen, wielklemmen en extra sloten.

In onze kampeerwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan veiligheidsartikelen. Laat u adviseren door een van onze medewerkers of neem contact op met de winkel. Hieronder kunt u nalezen welke accessoires wij hebben geselecteerd om te zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kunt.


Anti-slinger controle

Een caravan die achter de auto begint te slingeren. Het is waarschijnlijk de grootste nachtmerrie van elke kampeerder. Uiteraard is dit te voorkomen door slim om te gaan met het beladen van uw caravan. Maar voor extra veiligheid en zekerheid is er ook de AL-KO Trailer Control.

Dit systeem voelt wanneer een caravan gaat slingeren en grijp direct in. Door een innovatief remsysteem wordt de caravan terug onder controle te krijgen.


Wielklemmen

Een wielklem zorgt voor een stukje extra veiligheid wanneer u uw caravan onbewaakt achterlaat. Door de wielklem is het voor een vreemde onmogelijk om met uw caravan weg te rijden. Wij hebben diverse soorten en maten wielklemmen met of zonder SCM keurmerk.


Caravanspiegels

Zorg voor voldoende zicht langs uw caravan met de juiste caravanspiegels. Verbeter het zicht door bredere spiegels aan uw vaste autospiegels te monteren. Dit geeft u op een eenvoudige manier net dat beetje extra veiligheid voor onderweg. In onze kampeerwinkel vindt u diverse caravanspiegels in allerlei soorten en maten.


Levelsystemen

Zet uw caravan altijd stevig en stabiel weg met een levelsysteem. Levelsystemen kunnen variëren van eenvoudige oprijblokken tot de meest geavanceerde hydraulische steunen. Bij De Vossenhoek vindt u het allemaal. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van het meest geschikte levelsysteem voor uw caravan.


Veiligheid sloten

Wij hebben voor u verschillende soorten sloten geselecteerd. Ga bijvoorbeeld voor een koppelingsslot, om te voorkomen dat een vreemde uw caravan aankoppelt en meeneemt. Of kies voor extra veiligheid van uw eigendommen door een deurslot te monteren. Zo bent u optimaal beschermd tegen diefstal.