y

Levelsystemen

Buitengewoon in levelsystemen!

Als u regelmatig kampeert met uw caravan of camper, weet u dat het van groot belang is om uw kampeervoertuig stabiel en veilig neer te zetten. Dit noemen we levellen. Om de caravan stabiel neer te zetten zijn er diverse hulpmiddelen, zogenaamde levelsystemen. Deze zijn onmisbaar tijdens uw kampeervakantie!

Levelsystemen zijn er vele soorten en maten. Denk aan eenvoudige hulpmiddelen zoals het neuswiel of oprijblokken, maar ook geavanceerde technieken waaronder volautomatische uitdraaisteunen. Wat voor type levelsysteem u ook kiest, het gaat erom dat uw caravan snel en gemakkelijk veilig weggezet kan worden op de camping!

In onze kampeerwinkel vindt u een breed scala levelsystemen en uitdraaisteunen van hoge kwaliteit. Met onder andere AL-KO, Enduro, Fiamma en Milenco bent u verzekerd van producten van topkwaliteit geleverd door toonaangevende producenten! Uiteraard kunnen wij in onze shop u alles vertellen over deze levelsystemen en u adviseren over de oplossing die het beste bij u past. Daarnaast kunnen wij in onze eigen werkplaats de levelsystemen onder uw caravan monteren!

 

Uitdraaisteunen

Een van de meest gebruikte én meest effectieve levelsystemen zijn de uitdraaisteunen. Deze zijn er in vele uitvoeringen. Heel bekend zijn de handmatig bedienbare uitdraaisteunen. Met behulp van een slinger kunt u deze uitdraaien tot uw caravan op het gewenste level staat.

Maar wist u ook dat er hele luxe uitdraaisteunen bestaan? Merken als Enduro en AL-KO leveren bijvoorbeeld elektrische levelsystemen, welke met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening te hanteren zijn. Zo kunt u uw caravan in nog geen anderhalve minuut stabiel zetten, zonder fysieke inspanning! In onderstaande video ziet hoe elektrische uitdraaisteunen u voorzien van optimaal gemak.

Bovendien kunt u nu profiteren van extra voordeel op deze luxe elektrische uitdraaisteunen als u deze koopt in combinatie met een caravan mover van Enduro of AL-KO!