y

Tabbert

Afbeeldingsresultaat voor logo tabbert

UPDATE (15 juli): DEMOMODEL BOOSTER VOOR HET EERST TE ZIEN BIJ DE VOSSENHOEK!

Vandaag, 15 juli, wordt het eerste demomodel van de TABBERT Booster verwacht in onze showroom. Bekijk bij ons als eerste dit unieke nieuwe model. Bekijk onderstaande video voor een impressie. Daarnaast zijn natuurlijk al de Vivaldi 550 DF en de Vivaldi 560 TD verkrijgbaar.


UPDATE (9 juli): COMING SOON… BOOSTER 

De volgende modellen zijn onderweg naar onze showroom: Booster 450 TD, Booster 490 TD & Booster 540 EU! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws.


UPDATE (5 juli): DE EERSTE TABBERT MODELLEN STAAN IN DE SHOWROOM! 

Momenteel staan in onze showroom de modellen Vivaldi 550 DF en de Vivaldi 560 TD. Deze unieke modellen, herkenbaar aan de moderne strakke lijnen en markante dynamische accenten, zijn geïnspireerd op de moderne Bauhaus stijl. Zowel van buiten als van binnen een luxe uitstraling. Het pronkstuk van de Vivaldi: de koelkast. Wat is er bijzonder aan deze koelkast? Hij kan zowel linksom als rechtsom geopend worden! Hierdoor hoeft u nooit meer naar binnen om een koud drankje te halen.

Kom snel langs in onze showroom om deze unieke modellen te bekijken. Onze adviseurs staan u graag te woord om u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft. Klik hier voor de Vivaldi 550 DF of klik hier voor de Vivaldi 560 TD.


De Vossenhoek Caravan & Recreatie is trots om te mogen melden dat we met ingang van het nieuwe seizoen officieel Tabbert dealer zijn!

Tabbert is een Duits caravan merk, opgericht in 1934. Vanaf 1953 produceren ze caravans en zijn in de jaren uitgegroeid tot een een van de toonaangevende caravanmerken. Sinds 2001 vormt Tabbert samen met o.a. Knaus de Knaus-Tabbert Group. Met de toevoeging van Tabbert kunnen wij het aanbod in onze showroom uitbreiden, zodat we altijd die caravan in huis hebben die u zoekt.

De Tabbert modellen die u vanaf medio juli bij ons kun vinden zijn Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini en Cellini. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.