y

Tabbert

Afbeeldingsresultaat voor logo tabbert

Het nieuwe huismerk van De Vossenhoek!

Tabbert is design, innovatie, klimaat, duurzaamheid en veiligheid. Bij de vormgeving hecht Tabbert veel waarde aan een aantrekkelijk uiterlijk. Het plaatje is echter pas helemaal af als alle mooie dingen in de caravan ook nuttig zijn en van hoge kwaliteit. Met een fijne neus voor trends en de leefgewoonten van kampeerders denken zij over elk detail na.

Het maakt niet uit met welk voertuig u op reis gaat, iedere Tabbert staat garant voor plezier in kamperen door een overvloed aan uitrusting, comfort en betrouwbaarheid. Uw toekomstige mobiele vakantiewoning is technisch en ambachtelijk van topklasse, zodat u zich tijdens uw vakantie rondom geborgen voelt. De Tabbert Upgrade 2020 overtuigt met baanbrekende innovaties en trendy design.

Tabbert modellen 2020

Cellini: De beste nog beter maken en een caravan bouwen die boven iedere vergelijking verheven is! Onder dit motto is de nieuwe Cellini een meesterwerk en mijlpaal binnen de caravanbouw geworden. Het nieuwe vlaggenschip van de Tabbert vloot verenigt ambachtelijke en ingenieurs kunst op het hoogste niveau en geeft een nieuwe definitie aan luxeklasse. Het exterieur van het voertuig imponeert met zijn markante, sportieve achterkant die uitmondt in een aerodynamische, diep zittende spoiler. Met trots omlijst de van een metaallegering gemaakte rangeerstang met verlicht Cellini logo het masculiene statussymbool. Eigentijdse led-breedband achterlichten onderstrepen het veeleisende design van de Cellini.

Puccini: Met zijn innovatieve interieurdesign is de Puccini 2020 de pionier van een nieuw gedefinieerde hogere feelgood klasse. Dankzij zijn buitengewoon lichtconcept als opvallend stijlmiddel van de interieurinrichting presenteert de nieuwe ster aan de caravaning-hemel zich als icoon voor exclusief comfort, woondesign en lifestyle. Een lichtend voorbeeld in het premiumsegment.

Vivaldi: Wie kiest voor een Vivaldi, vertaalt zijn eisen aan een modern thuis ook naar de vakantieplek. De combinatie van moderne strakke lijnen met markante dynamische accenten geeft de volledig opnieuw ingerichte caravan een superieure uitstraling. Bij dit interieur ligt het accent op lifestyle en daar hoort een koelkast bij die op een slimme manier bij de ingang is geplaatst. Het klapstuk: de deur van de koelkast kan aan beide kanten worden geopend! De nieuwe Vivaldi heeft echter nog meer geniale finesses in petto.

Pep: De temperamentvolle Pep heeft een nonchalante en kleurrijke uitstraling, maar is uiteraard van betrouwbare Tabbert kwaliteit. Want dit vlotte ‘kunstwerk’ is een samenspel van traditioneel handwerk en geavanceerde techniek. Deze caravan mag dan binnen de Tabbert serie quasi het buitenbeentje zijn, het loont echter de moeite om hem meer dan slechts oppervlakkig te aanschouwen.

Da Vinci: Spelen, zwemmen, wandelen, sightseeing, lezen, kampvuur – bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgebouwde en met vele handige details uitgeruste Da Vinci serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen voor max. acht personen verkrijgbaar is. En terwijl de kleintjes gewoon alleen genieten van de grote vrijheid buiten, biedt de Da Vinci de volwassenen de luxe van een stijlvolle retreat.

Rossini: Eindelijk weg, de natuur beleven, andere landen ontdekken, nieuwe vrienden vinden. Wie tijdens de vakantie echter niet helemaal zijn thuisgevoel wil verliezen, vindt in de nieuwe Rossini een ideale reisgezel. Want het instapmodel in de Tabbert Premium wereld heeft een volledige upgrade gekregen, niet alleen wat betreft de nieuwe dynamisch elegante look van de buitenkant, maar vooral ook het woongevoel aan de binnenkant. En ook de gedegen veiligheidstechniek van de nieuwe Rossini draagt zeker bij aan het welzijn. Overal waar u op weg bent.

Brochure & prijslijst

Het aanbod nieuwe Tabbert caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Tabbert caravans. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-343053 of showroom@vossenhoek.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.