y

Koken

Buitengewoon in koken! 

Het is een van onze belangrijkste levensbehoeften: eten. In onze luxe samenleving kiezen we vaak voor lekker eten, ook op de camping. Met onze artikelen uit de categorie ‘Koken’ kunt u ook tijdens uw vakantie de lekkerste gerechten bereiden.

Maak een volledige maaltijd op een vier-pits kooktoestel en ga gezellig buiten koken op een barbecue of skottelbraai. Zeker met alle hoge kwaliteit kookgerei en keuken apparaten kunt u ook tijdens uw vakantie genieten van uw favoriete gerechten.

In de kampeerwinkel van De Vossenhoek vindt u een zeer uitgebreid assortiment met diverse kook mogelijkheden. Hiermee wordt u zeker dé chef-kok van de camping! Kom snel naar onze shop en stel uw campingkeuken helemaal samen naar uw eigen wensen.


Skottelbraai

Niet meer weg te denken van de campings: de skottelbraai. Deze Zuid-Afrikaanse uitvinden is enorm populair mede door de veelzijdigheid van dit kooktoestel. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat u in een handomdraai de skottelbraai ombouwt tot een bakplaat, grillplaat, gaspit of paëlla pan. Zeker met de zogenaamde ‘Big Five’ van Cadac bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande skottelbraai!


Barbecues

De barbecue is al tientallen jaren een van de populairste kookmiddelen op de camping, in de tuin of op het balkon. In de loop der jaren is de barbecue uitgegroeid tot een sociale aangelegenheid. Overal waar een barbecue aangestoken wordt komt gezelligheid aangewaaid. Zeker op de camping is de barbecue een onderdeel van de ultieme vrijheid die het kamperen u biedt.


Keuken apparaten

Houdt u ook zo van verse koffie en warm croissantje als ontbijt? Een geroosterde boterham bij de lunch? Of zelfgebakken frietjes als avondeten? Dan is de juiste keukenapparatuur natuurlijk onmisbaar! Maak uw kampeerkeuken zo uitgebreid en luxe als u zelf wilt met ons assortiment ovens, koffiezetapparaten, waterkokers, airfryers, broodroosters, etc.


Kookgerei

Om zelf de lekkerste gerechten klaar te maken kunt u natuurlijk niet zonder het juiste kookgerei. Pannen, potten, messen, snijplanken, kruiden, vlees tangen, enzovoorts, enzovoorts… Vindt bij De Vossenhoek werkelijk alles wat u nodig hebt in de keuken! En niet alleen voor op de camping, maar u voor thuis komt ons kookgerei altijd van pas.