y

Thule Quickfit luifeltent

Thule Luifels

Voor een Thule Quickfit luifeltent gaat naar De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel. Wij zijn dé Thule specialist van Zuid-Nederland! Wij hebben een zeer ruim assortiment aan Thule luifels in diverse maten. Een Thule Quickfit luifeltent is snel en eenvoudig op te zetten. Door de vele maten Thule luifels in ons assortiment vindt u altijd een passende luifel voor aan uw caravan.

De Thule Quickfit luifeltent is de perfecte luifel voor uw caravan

Een greep van het Thule assortiment staat in onze kampeerwinkel voor u opgesteld. Voor een extra luxe luifel kunt u ook bij ons terecht voor de apart verkrijgbare caravanaccessoires! Spreek gerust een van onze medewerkers aan. Door middel van een deskundig advies kunnen zij u helpen bij het vinden van de perfecte luifel, die voldoet aan uw wensen. Met behulp van onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor, dat u met de ideale luifel op vakantie kunt.

Thule luifels

Thule Luifels Thule Luifels

Voor- en zijwanden

Ultiem gebruiksgemak

Een van de aspecten waarin de Thule Quickfit luifeltent in uitblinkt, is het gebruiksgemak. De luifels worden bediend met een uitschuifbare zwengel, waarmee u eenvoudig de luifel uitdraait. Met het inventieve Thule Quick Release systeem worden de steunpoten ontgrendeld en kunnen daardoor onder de voorlijst geplaatst worden. De hoogte van de steunpoten is eenvoudig te verstellen met een gebruiksvriendelijk vergrendelsysteem.

Ongeëvenaarde kwaliteit

De Thule Quickfit luifeltent wordt gemaakt van de beste materialen. Alleen zo kan Thule de allerbeste kwaliteit garanderen. Denk bijvoorbeeld aan de stevige aluminium profielen, voor een lange levensduur en gegarandeerde betrouwbaarheid.

De luifeldoeken zijn geproduceerd met vijf laags pvc-doek. Dit doek is aan beide zijden gecoat. De voordelen van deze coating is dat het doek kleurvast, waterbestendig, duurzaam en eenvoudig wasbaar zijn. Bovendien biedt de coating van de Thule Quickfit luifeltent weerstand tegen UV, zodat u altijd koel en beschermd onder uw luifel zit!

Tijdens het productieproces worden de Thule luifels getest onder de zwaarste weersomstandigheden. Hierdoor weet u zeker dat uw luifel optimale stabiliteit biedt, ook bij wind en regen. Luifels van 4 meter of langer zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, voor nog meer stevigheid en een optimale afspanning van het doek.

Breid uw Thule luifel uit met extra accessoires

Naast een breed assortiment aan luifels, biedt Thule een ruime keuze aan luifelaccessoires voor uw Quickfit luifeltent. Hiermee kunt u uw luifel helemaal aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende voor en zijpanelen, zoals de Sun Blocker, Rain Blocker of View Blocker. Hiermee creëert u eenvoudig extra beschutting tegen zon, regen en wind of extra privacy tegen glurende buren.

Breid uw Thule luifel uit met extra accessoires!

Wilt u graag een caravan kopen of een Thule Quickfit luifeltent bestellen? Wij hebben eer ruim aanbod aan luifels en caravans, waaronder de Dethleffs caravan Aero. Bent u geïnteresseerd? Neem nu gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)165 – 34 30 53. Wij staan u graag te woord. Kom dus snel een kijkje nemen bij de voortenten showroom.