y

Thule luifels

Thule Luifels

De Vossenhoek is dé Thule specialist van Zuid-Nederland! Wij hebben een zeer ruim assortiment aan Thule luifels in diverse maten. Een caravan luifel is snel en eenvoudig op te zetten. U kunt daardoor extra snel genieten van uw welverdiende vakantie!

Door de vele maten Thule luifels in ons assortiment vindt u altijd een passende luifel voor aan uw caravan. Kom dus snel een kijkje nemen bij de voortenten showroom in onze kampeerwinkel. Een greep van het Thule assortiment staat hier voor u opgesteld. Voor een extra luxe luifel kunt u ook bij ons terecht voor de apart verkrijgbare luifel accessoires!

Spreek gerust een van onze medewerkers aan. Door middel van een deskundig advies kunnen zij u helpen bij het vinden van de perfecte luifel, die voldoet aan uw wensen. Met behulp van onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor, dat u met de ideale luifel op vakantie kunt.

Thule luifels

Thule Luifels Thule Luifels

Voor- en zijwanden

Ultiem gebruiksgemak

Een van de aspecten waarin de Thule luifels uitblinken, is het gebruiksgemak. De luifels worden bediend met een uitschuifbare zwengel, waarmee u eenvoudig de luifel uitdraait. Met het inventieve Thule Quick Release systeem worden de steunpoten ontgrendeld en kunnen daardoor onder de voorlijst geplaatst worden. De hoogte van de steunpoten is eenvoudig te verstellen met een gebruiksvriendelijk vergrendelsysteem.

Ongeëvenaarde kwaliteit

De luifels van Thule worden altijd gemaakt van de beste materialen. Alleen zo kan Thule de allerbeste kwaliteit garanderen. Denk bijvoorbeeld aan de stevige aluminium profielen, voor een lange levensduur en gegarandeerde betrouwbaarheid.

De luifeldoeken zijn geproduceerd met vijf laags PVC doek. Dit doek is aan beide zijden gecoat. De voordelen van deze coating is dat het doek kleurvast, waterbestendig, duurzaam en eenvoudig wasbaar zijn. Bovendien biedt de coating weerstand tegen UV, zodat u altijd koel en beschermd onder uw luifel zit!

Tijdens het productieproces worden de Thule luifels getest onder de zwaarste weersomstandigheden. Hierdoor weet u zeker dat uw luifel optimale stabiliteit biedt, ook bij wind en regen. Luifels van 4 meter of langer zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, voor nog meer stevigheid en een optimale afspanning van het doek.

Breid uw Thule luifel uit met extra accessoires!

Naast een breed assortiment aan luifels, biedt Thule een ruime keuze aan luifelaccessoires. Hiermee kunt u uw luifel helemaal aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende voor en zijpanelen, zoals de Sun Blocker, Rain Blocker of View Blocker. Hiermee creëert u eenvoudig extra beschutting tegen zon, regen en wind of extra privacy tegen glurende buren.