y

Thule luifels en fietsendragers

Buitengewoon in Thule luifels en fietsendragers!

De Vossenhoek Caravan & Recreatie staat al jaren bekend als dé Thule specialist van zuid-Nederland. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het grootste assortiment Thule producten, maar ook voor het meest deskundige advies en de beste vakkundige montage. In onze kampeerwinkel en op het belevingsplein in onze shop kunt u het volledige Thule assortiment bekijken. U vindt hier onder andere Thule luifels en luifelpanelen, fietsendragers en beveiligingsartikelen.

Kom snel naar onze kampeerwinkel of neem contact op voor meer informatie over ons Thule assortiment. Onze medewerkers kunnen u helpen met het kiezen van de juiste Thule luifel of Thule fietsendrager voor uw caravan of camper. Voor specificatie en prijzen van de Thule producten, raadpleeg de TEUN Techniek Gids.

Thule luifels

Thule biedt u een ruime keuze aan caravanluifels en camperluifels. Of u gaat voor een dakluifel, wandluifel of etuiluifel, bij Thule bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Populair zijn de Thule Omnistor luifels. U heeft al een complete Thule luifel vanaf € 285! De luifels van Thule zijn tevens te voorzien van handige en gemakkelijk te monteren luifelpanelen. Voor elke Thule luifel hebben wij passende luifelpanelen, zodat u onder uw luifel extra beschermd bent tegen zon, regen en/of wind.

Fietsendragers

Ook de fietsendragers zijn een van de topproducten van Thule. Wij hebben voor u verschillende Thule fietsendragers in onze kampeerwinkel. Van lichtgewicht fietsendragers voor op de dissel tot de meest luxe lift fietsendrager voor achterop de caravan of camper. Ook voor de elektrische fietsen heeft Thule geschikte fietsendragers. Daarnaast hebben we ook losse accessoires, zoals afstandhouders, voor op uw Thule fietsendrager.

TEUN TOPPER: Thule Sport G2. Tot 50 kg belastbaar, geschikt voor 2 fietsen en uit te breiden tot een fietsendrager voor 3 fietsen. Van € 240, NU VOOR € 189,- 

Thule luifels

Klik hier voor meer informatie over Thule

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.