y

Isabella Atlas

De Isabella Atlas luifel is een zeer stevige en stabiele luifel, ook bij regen en wind. Dat maakt deze luifel zo ideaal voor elke seizoenskampeerder. De Atlas is een luifel die aan de voortent wordt gemonteerd en ook op vrijwel elke Isabella voortent past. Met deze luifel creëert u een overdekt terras met volop schaduw.

Extra beschutting met de Isabella Atlas

De Isabella Atlas luifel biedt, als verlengstuk van uw voortent, beschutting tegen zon en regen. Voor nóg meer beschutting zijn er zijwanden apart verkrijgbaar. Deze zet monteert u snel en eenvoudig door ze aan het dakdoek vast te ritsen. Deze optionele zijwanden zijn verkrijgbaar in de stijlconcepten Dawn en North. Met het gebruik van een stevig Megaframe is deze Isabella luifel perfect voor seizoenskamperen.

Robuuste voortentluifel

De Isabella Atlas luifel is een ideale luifel voor aan uw Isabella seizoensvoortent. Met behulp van drie stevige Mega F-link connectors wordt de Atlas eenvoudig en strak aan de petluifel van uw voortent bevestigd. Voor eventueel meer stabiliteit en stevigheid kunnen er nog extra dakliggers of staanders worden geplaatst. Hiermee is deze luifel zeker bestand tegen diverse weersomstandigheden tijdens het hele kampeer seizoen.

Specificaties

Isabella Atlas

Beschikbare maten Isabella Atlas

De Atlas is verkrijgbaar in de Isabella maten G16 tot en met G23. Hierin vallen de omloopmaten tussen 900 cm en 1225 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een zijwand North/Dawn.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!