y

Caravan Accessoires

Buitengewoon in caravan accessoires!

In de kampeerwinkel van De Vossenhoek vindt u een zeer ruim assortiment aan (technische) caravan accessoires. Alles wat u op uw caravan of camper kunt op- of inbouwen kunt u vinden bij ons! De nieuwste technieken, de beste kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. En dat ziet u terug in ons assortiment caravan accessoires

Onze opbouwaccessoires

Accu’s 

Lichtgewicht lithium-ion accu’s zijn hét duurzame alternatief voor loodzuur accu’s. Kom snel naar De Vossenhoek voor deskundig advies over accu’s. Bovendien profiteert van een unieke actie als u nu uw loodzuur accu inruilt voor een lithium-ion accu!

Airco’s 

Lekker verkoelen tijdens uw vakantie? Dan is een airco ideaal voor op of in uw caravan. Of u de voorkeur hebt voor een dakairco, een bankairco of een split-unit airco, De Vossenhoek is hét adres voor u! Wij hebben alle airco’s in diverse soorten en maten.

Caravan movers

Ga voor het ultieme gemak tijdens uw vakantie met een caravan mover! Met onze halfautomaat of volautomaat movers staat uw caravan in no-time op de perfecte plek…zonder dat u daar enige fysieke inspanning voor hoeft te leveren. Bij ons vindt u de beste kwaliteit movers van alleen maar topmerken!

Dakluiken 

Een van de meest gemonteerde opbouw accessoires: de dakluiken. Het multifunctionele aspect van de dakluiken, maken dit accessoire zo populair. Het is van de meest geschikte caravan accessoires voor zowel lichtinval als ventilatie. Wanneer u kiest voor een dakluik met ventilator profiteert u écht van maximale ventilatie.

Fietsendragers 

Een onmisbaar caravan accessoire voor zowel de fanatieke als de recreatieve fietser! Met een fietsendrager achterop uw caravan of op de dissel van uw caravan kunt u uw fietsen gemakkelijk meenemen op vakantie. Wij hebben fietsenrekken die tot wel 4 fietsen kunnen dragen! Zo kunt u zelfs met het hele gezin een fietstocht maken op vakantie.

Levelsystemen 

Om uw caravan veilig en stabiel weg te zetten op de camping zijn levelsystemen een ideaal caravan accessoire. Zet in een handomdraai uw caravan stabiel met oprijblokken of uitdraaisteunen van sublieme kwaliteit. Met onze elektrische uitdraaisteunen kunt u uw caravan zelfs binnen enkele minuten perfect levellen! Dat alles zonder fysieke inspanning!

Satellietschotels

Wilt u ook de camping televisie kijken in HD kwaliteit? Ga dan voor een satellietschotel! Los op een standaard of als opbouw accessoire op het dak van uw caravan of camper. Ontvang overal in Europa de Nederlandse zenders. Zo kunt u op vakantie gewoon u favoriete programma’s blijven volgen!

Zonnepanelen

Zelfvoorzienend kamperen kan! Met zonnepanelen op het dak van uw caravan of camper bent u nooit meer afhankelijk van stroomaansluitingen. Dat is pas ultieme vrijheid! Bovendien zijn zonnepanelen erg duurzaam en draagt u tijdens uw vakantie bij aan een beter milieu!

Meer caravan accessoires en opbouw accessoires

Voor meer informatie over al deze producten kunt u het beste advies vragen in onze kampeerwinkel. Wij kunnen u altijd voorzien van deskundig advies en helpen u bij het vinden van de beste caravan accessoires voor uw caravan!