y

Matrassen op maat

Buitengewoon in matrassen op maat!

Uw matras aan vernieuwing toe of wenst u een ander comfort? Wij kunnen u een passende oplossing bieden met matrassen op maat in diverse soorten met verschillende eigenschappen. Dröm maatwerk matrassen voor alle merken caravans, campers en boten.

Is uw matras nog goed maar voldoet het niet aan uw wensen? Is uw matras te hard, heeft u last van drukpunten bij knieën, heupen of schouders of heeft u het altijd te warm? Met Duvalay oplegmatrassen van Memory Foam en Freshtec kunnen wij dit samen met u ‘op maat’ oplossen.

Dröm matrassen op maat

Om echt tot rust te komen op vakantie is het belangrijk dat uw nachtrust optimaal is in uw caravan of camper. Maatwerk matrassen biedt u verschillende soorten matrassen. Op de slaap afdeling van De Vossenhoek staan zorgvuldig geselecteerde matrassen waar u op kunt proefliggen. Per slot van rekening slaapt de één liever op een stevig matras en voelt de ander zich prettiger op een zacht matras.

Dröm levert matrassen op maat voor alle merken caravans en campers. Ook voor afwijkende maten bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld schuine of ronde hoeken. Niet ieder matras is geschikt voor een caravan of camper. Aan een matras in uw mobiel vakantie verblijf worden namelijk specifieke eisen gesteld. Denk hierbij aan gewicht, hygiëne en ventilatie.

Dit alles bevestigd hoe belangrijk de keuze van een juist matras van goede materialen en een betrouwbare kwaliteit is.

Duvalay

Duvalay oplegmatrassen zorgen ervoor dat u overal uitgerust wakker wordt. Alle Duvalay matrassen op maat zijn gemaakt van hoogwaardig Memory Foam of Freshtec. De oplegmatrassen zorgen ervoor dat uw matras zachter ligt, doordat drukpunten zoals bij heupen en schouders verlaagd worden. Ook oneffenheden, zoals naden en bankkussen voelt u niet meer. De hoezen zijn afneembaar en wasbaar.

U heeft de keuze uit:

  • Compact 2,5 cm Memory Foam: Voor mensen die al comfortabel slapen maar van alle losse kussens één geheel willen maken
  • Comfort 5 cm Memory Foam: Voor meer slaapcomfort, zorgt voor drukvermindering
  • Comfort Plus 5 cm Memory Foam: Deze uitvoering is voller en geeft hierdoor nog meer ondersteuningen
  • Freshtec 5 cm: Speciaal voor mensen die het tijdens de nachtrust altijd te warm hebben