y

Kookgerei

Buitengewoon in kookgerei! 

Houdt u het liever eenvoudig of wilt u graag uitgebreid koken? Wij hebben alle kookgerei die u daarvoor nodig heeft. Van pannenset tot servies en alles wat daar tussen zit. Waan uzelf een sterrenchef op de camping met ons hoge kwaliteit kookgerei!

Pannen, gardes, messen, snijplanken, et cetera, et cetera… Alles wat u maar nodig kunt hebben in de keuken hebben wij voor u geselecteerd. Met producten van onder andere Mepal en Bo-Camp hebben we alleen de beste kwaliteit in ons assortiment opgenomen. Kom dus snel naar onze kampeerwinkel en wordt dé chef-kok van de camping!

Uiteraard kunt u in onze kampeerwinkel ook altijd terecht voor al uw vragen of advies over ons assortiment aan kookgerei. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen!

 

Pannen, pannenset, kookgerei, koken op de camping servies, borden, kookgerei, koken op de camping

Pannen

Zoekt u een pannenset? Wij hebben ze in diverse soorten en maten. Deze pannen zijn geschikt voor op de camping doordat ze een dunnere bodem hebben en daardoor snel op temperatuur zijn, stapelbaar zijn en soms zelfs met inklapbare handgrepen. Dit alles maken de pannen zeer compact. Ook de koekenpannen zijn er met afneembare steel of inklapbare steel.

Servies

Wij hebben een uitgebreid assortiment serviesgoed. Of het nu gaat om een servies-set of losse borden en mokken, bij ons heeft u volop keuze. Wij hebben servies van Mepal, Bo-Camp en Kampa. Ontbijt-, diner- en diepe borden – slakom en kleine kommetjes – mokken, bekers en kopjes – bestek en placemats – onbreekbare wijnglazen, bierglazen en limonadeglazen, ja zelfs champagne flutes, u kunt hiervoor bij de Vossenhoek terecht.

Overig kookgerei

Natuurlijk hebben wij ook heel handzame fluitketels, losse koffiefilterhouders, ei-snijders, Kaasraspen, snijplanken, gootsteenstoppers, kruiden om uw vleesgerechten heerlijk op smaak te maken, slacentrifuges, vergieten al dan niet opvouwbaar, kook windschermen, jerrycans. Teveel om op te noemen. Kom kijken bij de Vossenhoek, u zal verbaast zijn wat er allemaal te verkrijgen is.