y

Uw vakantie begint in onze kampeerwinkel

Bent u op zoek naar een grote kampeerwinkel in Noord-Brabant? Kom dan naar De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen. Onze ruim opgezette kampeershop heeft voor iedere kampeerder dat wat hij nodig heeft. Het assortiment richt zich niet alleen op kamperen, maar ook op buiten recreëren! In onze kampeerwinkel vindt u alles wat u nodig heeft op de camping, op het strand, in het bos of in uw eigen tuin. Wij hebben alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Kortom: onze kampeershop heeft alles voor uw vrijetijdsbesteding onder één dak!

LET OP: Door de wereldwijde stijging van grondstof- en containerprijzen en de vertragingen in het (zee)transport worden we door onze leveranciers geconfronteerd met prijsverhogingen.

Hierdoor hebben we noodgedwongen de prijzen van een deel van de artikelen moeten aanpassen.

Informeer voor de actuele prijzen én de huidige beschikbarheid bij één van onze medewerkers.

 

 

Bezoek het belevingsplein in onze kampeerwinkel in Noord-Brabant

Bij binnenkomst in onze kampeershop treft u als eerste ‘het belevingsplein’. Dit is een afdeling waar een aantal caravans staat opgesteld, voorzien van tal van accessoires. Op die manier kunt u de werking en onderlinge verschillen van de accessoires zelf zien en ervaren. Op het belevingsplein tonen wij u tevens een deel van het assortiment aan voortenten en luifels.

Maak gebruik van onze handige checklist

Ga goed voorbereid op vakantie en zorg dat u niets vergeet uit onze kampeerwinkel in Brabant met deze handige checklist. Van gasflessen tot tentbezems en van reservesleutels tot een reservewiel; u vindt op deze lijst werkelijk alles wat u niet mag vergeten. Op die manier hoeft u maar één bezoek aan de kampeershop te brengen en u bent compleet voorbereid!

 

Download de checklist

Maar liefst zes verschillende caravanmerken

Wij verwelkomen u graag in een van de mooiste kampeerwinkels van Nederland! Want winkelen voor uw vakantie voelt toch ook al als een lekker dagje uit? Wat ons onderscheidt van andere kampeerwinkels in de regio is dat we de enige dealer zijn met zes verschillende caravanmerken! Als u een nieuwe caravan zoekt, is de kans van slagen bij ons dus erg groot. Maar ook alle benodigde accessoires voor uw caravan vindt u in onze grote kampeerwinkel in Noord-Brabant!

Bekijk de webshop

Net als andere grote kampeerwinkels hebben we natuurlijk ook een uitgebreide webshop. Deze webshop is een initiatief van De Vossenhoek Caravan & Recreatie in samenwerking met TEUN. Hierop vindt u ons vertrouwde assortiment én meer. Wilt u meer weten over een van de leukste kampeerwinkels van Nederland? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53.

Webshop de Vossenhoek

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.