y

Uw vakantie begint in onze kampeerwinkel

Bent u op zoek naar een grote kampeerwinkel in Noord-Brabant? Kom dan naar De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel. Onze ruim opgezette kampeershop heeft voor iedere kampeerder dat wat hij nodig heeft. Het assortiment richt zich niet alleen op kamperen, maar ook op buiten recreëren! In onze kampeerwinkel vindt u alles wat u nodig heeft op de camping, op het strand, in het bos of in uw eigen tuin. Wij hebben alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Kortom: onze kampeershop heeft alles voor uw vrijetijdsbesteding onder één dak!

 

Maak gebruik van onze handige checklist

Ga goed voorbereid op vakantie en zorg dat u niets vergeet uit onze kampeerwinkel in Brabant met deze handige checklist. Van gasflessen tot tentbezems en van reservesleutels tot een reservewiel; u vindt op deze lijst werkelijk alles wat u niet mag vergeten. Op die manier hoeft u maar één bezoek aan de kampeershop te brengen en u bent compleet voorbereid!

 

Download de checklist

Maar liefst zes verschillende caravanmerken

Wij verwelkomen u graag in een van de mooiste kampeerwinkels van Nederland! Want winkelen voor uw vakantie voelt toch ook al als een lekker dagje uit? Wat ons onderscheidt van andere kampeerwinkels in de regio is dat we de enige dealer zijn met zes verschillende caravanmerken! Ons aanbod bestaat uit caravans van Dethleffs, Eriba, Knaus, Tabbert, T@B en Weinsberg. Als u een nieuwe caravan zoekt, is de kans van slagen bij ons dus erg groot. Maar ook alle benodigde accessoires voor uw caravan vindt u in onze grote kampeerwinkel in Noord-Brabant!