Kampeerwinkel


Uw vakantie begint in de kampeerwinkel van de Vossenhoek

Onze ruim opgezette shop heeft voor iedere kampeerder dat wat hij nodig heeft. Het assortiment van De Vossenhoek richt zich niet alleen op kamperen, maar ook op buiten recreëren! En dat niet alleen op de camping! Maar ook op het strand of in het bos. Een picknick in het park, barbecueën in de achtertuin of op het balkon. De Vossenhoek heeft de accessoires die u daarbij kunt gebruiken. Lichtgewicht, makkelijk mee te nemen, aantrekkelijk geprijsd en nog mooi ook. Kortom: alles voor uw vrijetijdsbesteding onder 1 dak !

In onze shop zijn diverse shops in shop gerealiseerd. In deze shops in shop staan de artikelen van die leverancier ruim en overzichtelijk opgesteld. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en kunnen u waar nodig advies geven over vele kampeerzaken.

Bij de binnenkomst in onze shop treft u als eerste “het belevingsplein”. Een afdeling waar een aantal caravans staan opgesteld, voorzien van tal van accessoires waarvan u de werking en onderlinge verschillen zelf kan zien en ervaren in en rondom de caravan.
Bij het belevingsplein tonen wij u een deel van het assortiment voortenten en luifels.

In onze kampeerwinkel kunt u terecht voor o.a. de volgende productgroepen:

De Vossenhoek stoelen

Handige afvink/checklist

Ga goed voorbereid op vakantie en zorg dat je niets vergeet met onze handige checklist.
Download de checklist

De webshop is een initiatief van De Vossenhoek Caravan & Recreatie in samenwerking met TEUN. Zo treft u op onze webshop ons vertrouwde assortiment én meer.

Webshop de Vossenhoek

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.