y

Slaapaccessoires

Buitengewoon in slaapaccessoires!

Ons aanbod slaapzakken, plaids, zelf opblazende slaapmatten, luchtbedden, luchtpompen en kussens in diverse soorten en maten biedt keuze aan elke vorm van slapen. Of je nu met het hele gezin of  er alleen op uit trekt, bij De Vossenhoek vind je jouw ideale slaapuitrusting. Kies een slaapzak, slaapmatje en kussen dat bij jou past en verzeker jezelf van een goede nachtrust!

Van basic tot super comfortabel, met o.a. de merken Aconga en Human Comfort bieden wij een ruime keuze aan slaapcomfort.

Slaapzakken

Slaapzakken zijn er vele soorten en maten. Qua soorten slaapzakken is het van belang in welke periode u de slaapzak gaat gebruiken. Zo bestaan er bijvoorbeeld zomer-, winter- en vier seizoenen slaapzakken. Variërend van ‘mummy-slaapzakken’ tot kleine kinderslaapzakken.

De slaapzakken in ons assortiment zijn er in diverse materialen. Denk hierbij als dons, polyester of katoen. Met slaapzakken van topmerken als Bo-Camp, Coleman en Human Comfort bent u bij De Vossenhoek altijd verzekerd van de beste kwaliteit én een goede nachtrust.

Slaapmatten

Ook slaapmatten zijn er in vele vormen. Heel bekend zijn natuurlijk de PE-schuim slaapmatjes, maar wist u dat er ook luxe zelf vullende slaapmatten op de markt zijn? Kortom: voor iedereen is er een geschikte slaapmat!

Vooral voor rondtrekkende kampeerders is de slaapmat ideaal. Het gebruiksgemak en geringe gewicht maakt dat de slaapmat eenvoudig mee  te nemen is. Bovendien neemt het heel weinig bagageruimte in beslag. De zelfvullende slaapmatten zijn helemaal makkelijk in gebruik, omdat u die niet steeds hoeft op te pompen!

Luchtbedden

Bent u op zoek naar een luchtbed? Dan komt u vele type luchtbedden en maten tegen. Luchtbedden zijn zowel thuis als op vakantie heel handig om snel een extra slaapplek te creëren. Met de grote tweepersoonsluchtbedden creëert u zelf in één klap twee extra slaapplaatsen. Dit is ongetwijfeld een van de meest gebruikte slaapaccessoires!

Verschillen in luchtbedden zitten hem vaak in de gebruikte materialen en de dikte van de luchtbedden. Welk materiaal het meest comfortabel is voor u, hangt helemaal af van uw eigen voorkeuren. De dikte van het luchtbed is bepalend voor het comfort. Met name op een ongelijke ondergrond geld: hoe dikker het luchtbed, des te comfortabeler u erop ligt.

Meer slaapaccessoires?

Voor het meest uitgebreide assortiment aan slaapzakken, luchtbedden en andere slaapaccessoires kunt u terecht in onze kampeerwinkel. Hier vindt u diverse accessoires voor groot en klein, van eenvoudig comfort tot ultieme luxe.

In de shop staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te helpen met deskundig advies. Zo bent u er zeker van dat u met de perfecte slaapaccessoires op vakantie kunt.