y

Caravan mover

Bent u op zoek naar extra luxe en gemak tijdens uw vakantie? Dan moet u zeker eens een caravan mover overwegen! Met een mover zet u eenvoudig uw caravan op zijn plaats, zonder uzelf in het zweet te hoeven werken.

Wat is een caravan mover?

Een caravan mover is een technisch accessoire dat onder uw caravan wordt gemonteerd. Het apparaat dient ervoor om de wielen van de caravan in beweging te brengen en zo uw caravan te verplaatsen. Met behulp van een afstandsbediening kunt u de mover bedienen en uw caravan op precies de juiste plek manoeuvreren.

  • Geen fysieke kracht meer nodig bij het verplaatsen van uw caravan
  • Minder kans op schades, doordat u heel precies kunt manoeuvreren
  • Niet meer nodig om met de auto achteruit te rijden en in te steken
  • De caravan staat in no-time op zijn plaats, zodat u nog sneller kunt genieten van uw vakantie
caravan mover, caravanmover, volautomatische mover, halfautomatische mover, caravan movers, caravanmovers, volautomatische movers, halfautomatische movers, volautomatische caravan mover, halfautomatische caravan mover, volautomatische caravanmover, halfautomatische caravanmover caravan mover, caravanmover, volautomatische mover, halfautomatische mover, caravan movers, caravanmovers, volautomatische movers, halfautomatische movers, volautomatische caravan mover, halfautomatische caravan mover, volautomatische caravanmover, halfautomatische caravanmover caravan mover, caravanmover, volautomatische mover, halfautomatische mover, caravan movers, caravanmovers, volautomatische movers, halfautomatische movers, volautomatische caravan mover, halfautomatische caravan mover, volautomatische caravanmover, halfautomatische caravanmover

Hoe werkt een caravan mover?

Elke caravan mover werkt op basis van twee motoren die afzonderlijk op de wielen van uw caravan kunnen draaien. Op de mover zitten aandrijfrollen die stevig tegen de banden aandrukken. Deze aandrijfrollen worden in beweging gebracht met behulp van een afstandsbediening en laten de wielen van de caravan draaien. In feite veranderd u caravan hiermee in een grote afstandsbestuurbare auto!

Hoe de aandrijfrollen van de caravan mover tegen de banden aandrukken is afhankelijk van het type mover dat u kiest. In grote lijnen bestaan er twee type movers: halfautomaten en volautomaten. Bij een halfautomatische mover beweegt u handmatig de rollen tegen de banden, met behulp van een slinger. Een volautomatische mover plaatst zelf de rollen tegen de banden, ook door gebruik van de afstandsbediening.

Caravan movers bij De Vossenhoek

In onze kampeerwinkel hebben wij diverse halfautomatische én volautomatische caravan movers voor u klaar liggen. Wij hebben movers van alleen maar topmerken en topkwaliteit: Enduro, Truma en Easydriver (made by Reich). Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag van het vinden van de juiste mover voor uw caravan!

Om uw mover lichter en duurzamer te maken kunt u voor een gereduceerde meerprijs gebruik maken van een lithium-ion accu. Kies de ideale combinatie van mover en lithium accu en profiteer van onze combi actie! Bovendien kunnen wij de caravan mover in onze eigen werkplaats op uw caravan monteren. Vraag naar mogelijkheden in onze kampeerwinkel.

Meer informatie over movers?

Wilt u ook kunnen genieten van nóg meer luxe en gemak tijdens uw welverdiende vakantie? Kom dan snel langs in onze kampeerwinkel! Onze medewerkers zullen u helpen om de perfecte mover te vinden voor uw caravan. Of neem nu alvast contact op met onze kampeerwinkel via ons contactformulier, telefonisch op 0165-343053 of per e-mail op shop@vossenhoek.nl.