y

Caravan mover

Bent u op zoek naar extra luxe en gemak tijdens uw vakantie? Dan moet u zeker eens een caravan mover overwegen! Met een mover zet u eenvoudig uw caravan op zijn plaats, zonder uzelf in het zweet te hoeven werken.

Wat is een caravan mover?

Een caravan mover is een technisch accessoire dat onder uw caravan wordt gemonteerd. Het apparaat dient ervoor om de wielen van de caravan in beweging te brengen en zo uw caravan te verplaatsen. Met behulp van een afstandsbediening kunt u de mover bedienen en uw caravan op precies de juiste plek manoeuvreren.

  • Geen fysieke kracht meer nodig bij het verplaatsen van uw caravan
  • Minder kans op schades, doordat u heel precies kunt manoeuvreren
  • Niet meer nodig om met de auto achteruit te rijden en in te steken
  • De caravan staat in no-time op zijn plaats, zodat u nog sneller kunt genieten van uw vakantie
caravan mover, caravanmover, volautomatische mover, halfautomatische mover, caravan movers, caravanmovers, volautomatische movers, halfautomatische movers, volautomatische caravan mover, halfautomatische caravan mover, volautomatische caravanmover, halfautomatische caravanmover caravan mover, caravanmover, volautomatische mover, halfautomatische mover, caravan movers, caravanmovers, volautomatische movers, halfautomatische movers, volautomatische caravan mover, halfautomatische caravan mover, volautomatische caravanmover, halfautomatische caravanmover caravan mover, caravanmover, volautomatische mover, halfautomatische mover, caravan movers, caravanmovers, volautomatische movers, halfautomatische movers, volautomatische caravan mover, halfautomatische caravan mover, volautomatische caravanmover, halfautomatische caravanmover

Hoe werkt een caravan mover?

Elke caravan mover werkt op basis van twee motoren die afzonderlijk op de wielen van uw caravan kunnen draaien. Op de mover zitten aandrijfrollen die stevig tegen de banden aandrukken. Deze aandrijfrollen worden in beweging gebracht met behulp van een afstandsbediening en laten de wielen van de caravan draaien. In feite veranderd u caravan hiermee in een grote afstandsbestuurbare auto!

Hoe de aandrijfrollen van de caravan mover tegen de banden aandrukken is afhankelijk van het type mover dat u kiest. In grote lijnen bestaan er twee type movers: halfautomaten en volautomaten. Bij een halfautomatische mover beweegt u handmatig de rollen tegen de banden, met behulp van een slinger. Een volautomatische mover plaatst zelf de rollen tegen de banden, ook door gebruik van de afstandsbediening.

Caravan movers bij De Vossenhoek

Voor diverse soorten caravan movers kunt u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie terecht. Met caravan movers verplaatst u elke caravan over kleine afstanden, zonder dat u hier zelf kracht voor hoeft te zetten. Een dergelijke mover is namelijk elektrisch aangedreven en wordt bestuurd via een afstandsbediening. Wij bieden u caravan movers van diverse topmerken, zoals Enduro, Truma, AL-Ko en Easydriver (mady by Reich).

Halfautomaat of volautomaat caravan movers?

Caravan movers worden vaak in twee categorieën opgedeeld: de halfautomatische en de volautomatische movers. Een halfautomatische mover werkt niet volledig automatisch. U moet hierbij namelijk de aandrijfrollen zelf op het wiel zetten. Heeft u een volautomatische mover? Dan worden de rollen automatisch op het wiel geplaatst en hoeft u niets anders te doen dan de hoofdschakelaar om te zetten en de afstandsbediening te gebruiken. Denk er wel aan dat u ook een accu nodig heeft wanneer u een mover aanschaft. Deze kunt u uiteraard ook bij ons aanschaffen.

Alle benodigdheden voor uw caravan

Wat u ook nodig heeft op vakantie; u vindt het bij ons. Wij hebben alles onder één dak in onze kampeerwinkel en beschikken zelfs over een caravan werkplaats. Heeft u nog een luifel nodig of wilt u luchtbedden, een gasfles of caravanspiegels? Wij hebben het allemaal! Kom langs in onze winkel in Oud-Gastel. Heeft u vragen? Dan helpen we u graag. Vraag het een van onze medewerkers in de winkel of bel naar 088 – 303 81 00.